Moške kopalke 2019: 5 top trendov za moške kopalke

Kakšni so trendi za moške kopalke 2019? V nadaljevanju si preberite, kaj napovedujejo modne smernice in katerih je top 5 trendov!

Potem ko smo pred nekaj dnevi že razkrili smernice za najboljše ženske kopalke, bodo tokrat na svoj račun prišli moški. Tukaj so trendi za moške kopalke 2019.

Kopalke z vojaškim vzorcem

Moški s kopalkami z vojaškim vzorcem izražajo svojo moč. Če vam bo do poletja uspelo utrditi mišice na nogah, vam priporočamo, da izberete nekoliko bolj oprijete kopalke srednje dolžine.

Kopalke z belimi črtami

Vse kaže na to, da kopalke z belimi črtami nikoli ne bodo izšle iz mode. Še posebej iskane bodo kopalke z navpičnimi črtami, ki se odlično podajo k navadnim majicam s kratkimi rokavi in natikači.

Rožnate kopalke

Kdo pravi, da so cvetlice namenjene le damam? Rožnati vzorec na vaših novih kopalkah bo močno poživil vašo poletno opravo. Če se običajno zanašate na puste barve, je to odlična priložnost, da zažarite v polnem sijaju.

Enobarvne kopalke

Ali se sprašujete, katere enobarvne kopalke kupiti? Predlagamo, da jih izberete na podlagi svoje polti. K moškim svetle polti se bodo odlično podale globoko zelene, mornarsko modre ali burgundsko rdeče kopalke, medtem ko bodo tistim s temnejšo poltjo pristajale kopalke kobaltno modre, limetino zelene ali sončno rumene barve.

Staromodne kopalke

Zakaj ne bi posegli po atraktivnih kopalkah v retro slogu? S kopalkami s širšim robom in klasičnimi sončnimi očali boste spomnili na Jamesa Bonda.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ženska moda 2020: 7 vodilnih trendov za letošnjo jesen