fbpx

Motorola Razr 2019: legenda v moderni preobleki

Po več letih ugibanj in konceptnih slik je Motorola Razr 2019 končno ugledala luč sveta. In videti je naravnost fantastično!

Ne le Nokia, tudi Motorola se lahko pohvali z vsaj enim kultnim modelom mobilnega telefona. Motorola je ponovno obudila svoj izjemno popularen model Razr iz leta 2004 ter ga opremila za leto 2019. Poleg vseh novih tehnologij so seveda obdržali tisto najbolj pomembno: zadovoljujoč tlesk telefona ob končanem klicu. Motorola Razr 2019 dokazuje, da je lahko tudi 15 let star dizajn videti futuristično.

Razr 2019 se ponaša z dvema zaslonoma, zunanjim 2,7-palčnim zaslonom Quick View ter notranjim 6,2-palčnim zložljivim pOLED-zaslonom. Slednji je veliko bolj visok kot širok in po razmerju stranic 21:9 spominja na nove Sony Xperie. Motorola je glede mehanizma za zapiranje zaslona zelo samozavestna. Ta naj bi bil dobro zaščiten proti nabiranju majhnih delcev, notranjost pa naj bi bila celo vodoodporna, saj je prevlečena z nano premazom, ki odbija vodo.

Ker je Motorola želela ohraniti enak videz kot pri starem modelu Razr (nov model je kljub temu večji), so morali vanj umestili manj požrešne komponente. Nov telefon zato ne bo podiral hitrostnih rekordov, temveč bo umeščen v srednji razred. Opremljen bo z lanskim procesorjem Snapdragon 710, 6 GB delovnega pomnilnika in 128 GB prostora. Z baterijo kapacitete 2510mAh se nikakor ne morejo hvaliti, kot tudi ne z glavno kamero ločljivosti 16 MP, katere senzor je uporabljal lanski OnePlus 6.

Motorolo Razr 2019 bo mogoče prednaročiti 26. decembra, v roke uporabnikov pa naj bi prispela naslednje leto januarja. Cena naj bi bila okoli 1.500 evrov, kar je za srednjerazredne komponente precej veliko. Nedvomno pa se bodo našli nostalgiki, ki si bodo zaželeli spet tleskati s telefonom ob končanem klicu. Nedvomno pa je tudi to, da bodo tovrstne naprave postajale vedno bolj priljubljene in da je to le njihova prva generacija.

Motorola Razr 2019
Motorola Razr 2019

Dodatne Informacije

Več informacij:
motorola.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!