fbpx

Movado Bold Motion – pametna ura, preoblečena v klasično uro

Movado, ustvarjalci znamenite ure Museum Watch, so razkrili novo pametno uro, katere videz spominja na klasično analogno uro. Pametna ura Movado Bold Motion, za inženiringom katere stoji podjetje HP, se tako pridružuje rastoči skupini pametnih in modnih analognih ur, ki želijo konkurirati Applu in Samsungu.

Movado Bold Motion je pametna ura, ki nima običajnega zaslona, kot smo ga vajeni pri večini pametnih ur. Je klasična analogna ura, ki vseeno ponuja polno paleto interakcij s pametnim telefonom prek vibracij in subtilnih opozoril z osvetlitvijo ure.

Movado se s svojo pametno uro v primerjavi s tekmeci usmerja predvsem na dostavljanje opozoril, vključno z elektronsko pošto, posodobitvami z družabnih omrežij, koledarjem in življenjsko dobo baterije. Slednje opozorilo načeloma ne bi smelo biti prepogosto, saj naj bi baterija na pametni uri Movado Bold Motion zdržala en teden.

PREBERITE ŠE: Chronos – ko klasična ročna ura postane pametna ura

Pametna ura Movado Bold Motion
Pametna ura Movado Bold Motion

Naprava skupaj z aplikacijo Movado prav tako deluje kot monitor dejavnosti, saj šteje naše korake.

Movado Bold Motion deluje z operacijskim sistemom iOS (od iOS 8 dalje) in Androidom (od KitKat 4.4 dalje).

Dodatne Informacije

Več informacij:
movado.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!