fbpx
Foto: Muzen

MUZEN Wild Mini Outdoor Speaker: neverjetno sposoben in všečen mini prenosni Bluetooth zvočnik, za preživetje v naravi

Prenosni zvočnik za avanture in prave "dece"!

Muzen prenosni zvočnik je prejemnik nagrade za oblikovanje iF design award 2021, tudi zaradi izjemne funkcionalnosti in več namembnosti.

MUZEN Wild Mini Outdoor Speaker – prenosni zvočnik je prejemnik nagrade za oblikovanje iF design award 2021, tudi zaradi izjemne funkcionalnosti in več namembnosti.


Eleganten in trpežen bluetooth zvočnik ‘Muzen wild mini outdoor‘ lahko gre dobesedno kamor koli. S preprostimi črtami, neposrednimi fizičnimi gumbi, ta izdelek uporabnikom omogoča intuitivno in vizualno razumevanje delovanja. To je ena njegovih večjih odlik. S kovinskim ohišjem in površino “oklepnega avtomobila” je vsekakor sporočena trpežnost in dolgoročna obstojnost. Na vrhu zvočnika je opremljen z zasilnimi lučmi, ki pridejo prav za dogodivščine na prostem, ko vas ujame tema.

Oblikovalci so opustili minimalistično estetiko, uporabljeno v prejšnjih različicah, in namesto tega ustvarili zelo preproste in neposredne fizične gumbe in gumbe, ki so uporabnikom omogočili intuitivno, vizualno razumevanje, kako upravljati zvočnik. Naprava ponuja najglasnejšo glasnost za zvočnike te velikosti. Ta preseneti, saj je tako majhen, a vseeno kakovostno glasen.

Foto: Mizu

Omogoča do 8 ur poslušanja glasba, saj ima veliko 800 mAh baterijo. Povezljiv pa je z najnovešo Bluetooth tehnologijo 5.0.

In cena. Vaš bo za okoli 100 evrov.

Nakup zvočnika je možen preko spodnje nakupne povezave!

Zadnja posodobitev 2022-08-14 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Nakupi brez DDV na Amazon

Slovenske pravne osebe – zavezanci za DDV na Amazon.de lahko kupujejo brez DDV – davka na dodano vrednost! V kolikor se vaše podjetje na Amazon.de registrira kot poslovni uporabnik. Registracija je hitra in enostavna! Z njo pa pridobiš posebne poslovne popuste!

PRIJAVA PODJETJA IN NAKUP BREZ DDV

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!