fbpx

MyPocketMaster – Slovenci izdelali najmanjše večnamensko orodje na svetu

Večnamensko slovensko orodje MyPocketMaster

MyPocketMaster je večnamensko orodje slovenske izdelave, ki nadomešča številna orodja. Uporabljate ga lahko kot odpirač, prenašate pa ga lahko kar na obesku za ključe. Projekt je na Kickstarterju od 7. decembra. V enem dnevu je zbral petino sredstev.

Ste siti dejstva, da za vsako opravilo potrebujete svoje orodje? Potem MyPocketMaster prihaja kot naročen. Gre za najmanjše večnamensko orodje na svetu slovenske izdelave. Vsebuje izvijač, rezilo ter odpirač steklenic in pločevink, nanj pa lahko namestimo različne nastavke, ki ga spremenijo v različna orodja, kot so na primer ključi imbus in torx. Ne enem koncu ima oster rob, s katerim lahko prerežemo vrv.

MyPocketMaster vam lahko služi tudi kot odpirač
MyPocketMaster vam lahko služi tudi kot odpirač

PREBERITE ŠE: Cepilnik za drva Stikkan – ko sekanje drv postane elegantno opravilo

“Pri oblikovanju MyPocketMaster orodja je bil cilj, da ustvarimo orodje, ki je preprosto kul, majhno, dovolj močno in kar je najpomembnejše, da je funkcionalno. Verjetno niste niti pomisli, da lahko ima tako majhno orodje toliko funkcionalnosti. Enostavno ga imejte na ključih, da bo na voljo vesčas za uporabo,” so povedali snovalci orodja MyPocketMaster.

MyPocketMaster preprosto  obesite na ključe
MyPocketMaster preprosto obesite na ključe

Dodajajo še, da ima titan, iz katerega je orodje narejeno, najvišje razmerje med trdnostjo in težo izmed vseh kovin, je izjemno odporen proti koroziji in nestrupen. Iz vseh teh razlogov so se odločili za ta material.

MyPocketMaster že lahko naročite na platformi za množično financiranje Kickstarter, kamor se podaja decembra 2016. Dogajanje spremljajte tudi na mypocketmaster.com.

Galerija – večnamensko orodje MyPocketMaster:

Dodatne Informacije

Več informacij:
mypocketmaster.com
kickstarter.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!