fbpx

Na meji nevidnega 2017: konvencija ljubiteljev fantazije in znanstvene fantastike

Ste vedeli, da imamo tudi Slovenci svoj Comic Con? Na konvenciji NMN se zbirajo ljubitelji fantazije in znanstvene fantastike z vseh vetrov. Leta 2017 se pripravljajo na največji korak doslej – dogodek bodo namreč organizirali na Gospodarskem razstavišču. Novo lokacijo želijo podkrepiti s čim boljšim programom in ponudbo, zato bodo letos še posebno pozornost posvetili kakovostnim vsebinam za obiskovalce ter širokemu razponu razstavljavcev.

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Gospodarsko razstavišče, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
8,00 €

Na meji nevidnega je največja slovenska konvencija oziroma festival fantazije, znanstvene fantastike in sorodnih žanrov. Nastala je leta 2013 na pobudo posameznikov, ki smo se povezali v kulturno-umetniško društvo Šmaug. Društvo se zavzema za širjenje ljubiteljske kulture in povezovanje ljudi, ki jih tovrstna kultura zanima.

Pomemben del konvencije Na meji nevidnega je seveda "cosplay".
Pomemben del konvencije Na meji nevidnega je seveda “cosplay”.

Tudi letos boste lahko videli izredno bogato ponudbo izdelkov na stojnicah, si ogledali fantastične kostume ter se udeležili programa s posebnimi gosti iz Slovenije in tujine. Osrednja točka glavnega programa bo letos povsem superherojska. Na glavnem odru se bodo namreč s koncertom predstavili Flash, Superman, Spiderman, Robin in Batman.

Galerija – Na meji nevidnega: konvencija ljubiteljev fantazije in znanstvene fantastike

Dodatne Informacije

Več informacij:
nmn.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.