Nad selfi palice s škarjami za veje

Selfi palic se je lotil s škarjami za veje.

Gredo tudi vam na živce selfi palice? Fantu, ki sliši na ime Buddy Bolton, so šle tako zelo, da se je odločil, da gre nadnje s škarjami za veje! Ljudje se ne morejo odločiti, ali je heroj ali zlobnež, če bi sodili po številu všečkov na YouTubu, pa bi prej dejali, da slednje.

Buddy Bolton je imel dovolj uporabe selfi palic in jim je napovedal maščevanje. Nad nič hudega sluteče turiste, ki so se slikali s selfi palico, se je spravil s škarjami za veje in jim palice prepolovil, da so pametni telefoni nemočno padli po tleh. Večina ljudi je od šoka otrpnila, spet nekaj se jih je takoj pognalo za novodobnim maščevalcem. Koliko udarcev je Bolton utrpel, ni znano.

PREBERITE ŠE: Dve vroči dekleti pokusili najbolj vroč čili na svetu in to v sekundi obžalovali!

Kako pa bi vi odreagirali?
Kako pa bi vi odreagirali?

Buddy Bolton je pod video sicer zapisal: ”To smo storili, ker smo bili siti newyorških turistov s selfi palicami.” Čeprav so palice res nadležne, pa fant uničuje osebno lastnino, kar je narobe. Da sploh ne omenjamo, da bi lahko zaradi tega zašel v resne težave. Preverite, kako se je končal njegov maščevalski pohod s škarjami za veje po New Yorku.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
V Kopru zaživelo najbolj romantično kotalkališče z razgledom na morje