fbpx

Nagradna igra: družinsko drsanje na Bledu

Drsanje ne Bledu

Letošnjo zimo bo dogajanje na Bledu popestrilo romantično in elegantno drsališče z najlepšim razgledom in pestrim dogajanjem. Vabimo vas, da sodelujete v naši nagradni igri in z vso družino drsate zastonj. V uporabo boste dobili tudi drsalke, in ker ne sme noben obisk Bleda miniti brez kremšnite, vam bodo Sava hoteli Bled v Kavarni Park podarili tudi 4 blejske kremne rezine.

Bled se že od nekdaj ponaša s slovesom ene najbolj romantičnih destinacij v Evropi. V skladu s tem so Sava hoteli Bled v sodelovanju s podjetjem Lucky Luka in arhitektko Petro Volavšek ter ob podpori lokalne skupnosti pripravili koncept romantičnega drsališča na prostem, ki je letos umeščeno na teraso Kavarne Park. In tako je nastalo elegantno drsališče na prostem z najlepšim razgledom na Bledu.

Romantično blejsko drsališče z vonjem po kremšnitah že vabi!
Romantično blejsko drsališče z vonjem po kremšnitah že vabi!

Ne glede na to, ali se bodo obiskovalci podali na miganje na ledu z družino, v dvoje ali v družbi prijateljev, jih vse do 28. februarja 2016 čakajo pestra doživetja na ledu in ob njem. Pripravljajo zabavna doživetja: hokej z metlami in curling z likalniki za zaključene skupine, salsa zmigovanje na ledu, posebej zabavna je Podjetniška curling liga, zabavno tekmovanje v priljubljenem curlingu pa je odlična zamisel tudi za družinski timbilding ali druženje s prijatelji. Novost je tudi možnost praznovanja rojstnih dni na ledu.

PREBERITE ŠE: Slovenska drsališča: kje lahko drsamo v Sloveniji?

Z malo sreče lahko drsanje na najbolj romantičnem drsališču v Sloveniji okusite tudi brezplačno, saj Sava hoteli Bled podarjajo družinsko drsanje z izposojo drsalk + 4 originalne blejske kremne rezine v Kavarni Park. Vse, kar morate storiti, je, da odgovorite na spodnje vprašanje in upate na malce sreče pri žrebu.

Nagradna igra je zaključena:

Pravilni odgovor na vprašanje ”Kje je postavljeno Blejsko drsališče z razgledom?” se je glasil: Terasa Kavarne Park.

Nagrado prejme Metka Žumer. Iskrene čestitke! Nagrajenka bo o nagradi obveščena po elektronski pošti.

Dodatne Informacije

Več informacij:
blejskodrsalisce.si

Drsališče je odprto vsak dan od 9. do 21. ure. Otroci do 12. leta drsajo brezplačno, medtem ko bodo odrasli za drsanje odšteli 2 €. Na voljo je izposoja drsalk, čelade in pripomočkov za lažje drsanje za najmlajše drsalne navdušence.

Nagrado bo Sava poslala po pošti.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.