fbpx

Naj vas decembrski spomini spremljajo skozi vse leto!

Foto: samsung
Zadnjič posodobljeno:

Prazniki ponujajo več priložnosti za prostočasne aktivnosti, druženja s prijatelji in ustvarjanje nepozabnih spominov. Ujemite na fotografije peko prazničnih piškotov, drsanje po zaledenelem jezeru, krašenje novoletne jelke ali večerno druženje s prijatelji in poskrbite, da vam bodo ti trenutki še dolgo ostali v lepem spominu.

Ker nimamo vedno pri roki fotoaparata, se pri ustvarjanju fotografij in videov večinoma zanašamo na svoje pametne telefone. Galaxy S22 serija pametnih telefonov, ki vključuje modele Galaxy S22 Ultra, S22+ in S22, ponuja zmogljive kamere in inovativno funkcijo Nightography, ki bodo vaše spomine zabeležile na najboljši možen način tudi ob slabih svetlobnih pogojih. Funkcija samodejnega kadriranja prilagodi fokus kamere in tako zagotavlja, da kamera ujame točno tisto, kar si želite – lahko gre le za eno osebo ali deset prijateljev. Najmanjše podrobnosti bodo videti jasne, fotografije pa bodo še bolj popolne s funkcijo portretnega načina, ki jo poganja umetna inteligenca.

Foto: samsung

Vsi telefoni serije se lahko pohvalijo z najnovejšim 4nm procesorjem, ki zagotavlja brezhibno delovanje tudi v najbolj delovnih dneh. Ves dan lahko snemate posnetke, cel večer igrate igre ali preprosto brskate po vsebinah. Vrhunska moč je vključena v skoraj vsak vidik telefonov in zagotavlja brezhibno izkušnjo.

Foto: samsung

Zasloni so za najboljšo izkušnjo doslej opremljeni z dinamičnim AMOLED 2x ter tako izvrstni za igranje iger in spremljanje ostalih vsebin. Ne glede na to, ali izberete vrhunski 15,39-centimetrski (6,1-palčni) zaslon Galaxy S22, 16,65-centimetrski (6,6-palčni) zaslon Galaxy S22+ ali največji 17,3-centimetrski (6,8-palčni) zaslon Galaxy S22 Ultra, vsi so izdelani s tehnologijo Vision Booster, ki samodejno prilagodi zaslon glede na osvetlitev v okolju in poskrbi za najboljši možni pogled na vsebino tudi ob močni sončni svetlobi. Celotna serija je podprta z do štirimi generacijami nadgradenj operacijskega sistema Android.

Foto: samsung

Med naštetimi napravami vsekakor izstopa Galaxy S22 Ultra, ki ga odlikuje S pen pisalo. Z njegovo pomočjo boste lahko zabeležili vse kreativne ideje in opomnike ter se spopadli z različnimi delovnimi nalogami. Uporabite ga za pisanje, skiciranje ali upravljanje telefona. Z izboljšano latenco v Samsung Notes bo vsak premik pisala naraven, zapisane ideje pa lahko sedaj hitro pretvorite v čitljivo digitalno besedilo.

Foto: samsung

5.000 mAh baterija se prilagodi vašemu načinu uporabe telefona in tako zdrži kar do dva dni. Na kratko: hrani moč za takrat, ko jo najbolj potrebujete, za življenjsko dobo baterije. Telefoni Galaxy S22 serije vas tudi na najdaljšo noč v letu, ko ne bo manjkalo priložnosti za fotografiranje, ne bodo pustili na cedilu.

Foto: samsung

Bi radi pred nakupom izvedeli še več o napravi?

V veselem decembru Samsung postavlja kar dve promocijski mesti v priljubljenih trgovskih središčih. Enega v Supernovi na Rudniku in drugega v City Centru v Celju. Obiskovalci se lahko na omenjenih lokacijah seznanijo z najbolj priljubljenimi napravami Samsung, med katerimi so tudi pametni telefoni Galaxy S22 serije.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.