fbpx
Foto: Instagram @adele

Najbolj odmevne objave na družbenih omrežjih leta 2021

Na družbenih omrežjih si ljudje izmenjujemo številne informacije. In tiste, ki pritegnejo največ pozornosti - imajo največ všečkov in jih največkrat delimo svojim sledilcem - postanejo viralne. Te informacije se torej bliskovito širijo po spletnih kanalih in pritegnejo veliko gledalcev. Razkrivamo vam najbolj odmevne objave na družbenih omrežjih in z njimi povezane dogodke, ki so zaznamovali leto 2021.

Vrnitev Adele

Po petih letih premora se je Adele vrnila z izdajo nove skladbe in albuma. Po objavi na Instagramu je zapisala, da je njen zadnji album nastal v najburnejšem obdobju življenja, saj se je ločevala od moža.

Serija Squid Game

Uspešna južnokorejska televizijska oddaja Squid Game spremlja življenja 456 obubožanih posameznikov, ki preraste v serijo smrtonosnih iger za preživetje in končnega zmagovalca. Squid Game je ponovno postavil Južno Korejo na zemljevid svetovne filmske in televizijske industrije.

Slika leta

Najbolj gledana fotografija letošnjega para je zagotovo naveza Kardashian in Fox. Na letošnji podelitvi VMA nagrad sta se s svojima partnerjema fotografirali v toaletnih prostorih. Kourtney Kardashian je v letošnjem letu z bobnarjem Travisom Barkerjem oznanila tudi zaroko. Podoba iz fotografije je osvojila marsikoga, postala pa je tudi viralni hit ter pustni kostum pri praznovanju noča čarovnic.

Ločitev leta

Po mesecih špekulacij je Kim Kardashian vložila zahtevo za ločitev od svojega moža, raperja Kanyeja Westa. Kim in Kanye sta se poročila leta 2014. Njuna italijanska poroka je bila predstavljena tudi v resničnostnem šovu družine Kardashian. Zakonca imata štiri otroke.

Smrt modne ikone

Svet je bil osupel, ko je izvedel za smrt ene najbolj priljubljenih modnih osebnosti in kreativnega direktorja moških oblačil Louis Vuitton – Virgila Abloha. Oblikovalec je postal prvi temnopolti kreativni direktor v veliki luksuzni hiši in je bil v veliki meri priznan po tem, da je ulična oblačila vpeljal v razkošje ene najbolj dobičkonosnih industrij na svetu. 41-letni kreativec je zbolel za redko obliko raka, imenovano srčni angiosarkom, s katero se je zasebno boril od leta 2019.

Kuharski recep leta

29-letna Emily Mariko na Instagramu deli svoje enostavne in kuharske recepte, ki so osvojili milijone ljudi po vsem svetu. S svojim receptom za lososa je postala prava instagram zvezda.

 

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!