Najboljši očetje in možje so rojeni v teh astroloških znamenjih

Lev je skrben in nežen, če ste s kozorogom, ne boste imeli finančnih problemov.

Nekateri astrološki znaki imajo boljše predispozicije, da bodo odlični očetje in partnerji.

Moški, rojeni januarja

Imajo neverjetno močno voljo. So naravni voditelji z neverjetnimi analitičnimi znanji. Takšnemu človeku je mogoče zaupati, ker je neposreden in ne zna lagati.

Moški, rojeni februarja

Ti moški so močni in občutljivi. Čeprav jih skrbi njihova prihodnost, hitro razmišljajo in sprejemajo odločitve s svetlobno hitrostjo. Znajo se preživljati.

Moški, rojeni v marcu

Vedno si prizadevajo za najboljše. Imajo dobro razvit intelekt. Ne marajo pustolovščin, a če bodo motivirani, se ne bodo branili širjenja pogledov in izkušenj.

Moški, rojeni aprila

Odlikuje jih prijaznost, skrbnost in pozornost do detajlov. Postavljajo si resne cilje in prej kot slej jih bodo dosegli.

Moški, rojeni aprila, so skrbni.

Moški, rojeni v maju

Mislijo in delujejo hitro. Težava je le ena: najmanjši neuspeh in že lahko izgubijo vso navdušenje. Hkrati pa se lahko smejijo svojim napakam in radi kritizirajo.

Moški, rojeni junija

Ne pripisujejo velikega pomena mnenjem drugih. Poznajo svoje prednosti in ne potrebujejo potrditve svojih vrednot od drugih. Zaradi tega so redko jezni in ne vedo, kaj je zavist.

Moški, rojeni julija

So po naravi zelo mirni. Te moške privlačijo odnosi, v katerih lahko partnerja rasteta in se razvijata skupaj.

Moški, rojeni avgusta

Ti moški so vzorni možje in odlični partnerji. Svoje otroke preprosto obožujejo in jim dajo vso svojo ljubezen. Sovražijo rutino.

Moški, rojeni avgusta, so vzorni možje in odlični partnerji.

Moški, rojeni septembra

Si prizadevajo biti zgled drugim, zlasti družini in prijateljem. So družabni in v težkih situacijah vedno prisluhnejo svojemu notranjemu glasu.

Moški, rojeni oktobra

Mislijo z glavo, ne s srcem. Včasih se težko osredotočijo. Vendar so v svojih čustvih iskreni in zvesti.

Moški, rojeni novembra

Ljudje pogosto uporabljajo naslednje besede, da opišejo moške, rojene v novembru – fleksibilnost, resnost in predvidevanje.

Moški, rojeni decembra

Ti moški so zahtevni, a pozitivni in iznajdljivi. Monotonija je za njih smrt. Hrepenijo po visokem statusu v družbi in se radi kreativno izražajo. Denar je pri teh ljudeh redko težava, saj imajo veliko veščin, ki jih ponujajo svetu.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Največji prepirljivci astrologije: ti trije znaki pokajo od besa!