fbpx

Najlepše barve nohtov, ki so trend to jesen 2021

Foto: Allison Christine /Unsplash

Ko pomislite na hladnejše letne čase predvidevate, da bodo barve na vaših nohtih to sezono vsebovale že preizkušene klasične mešanice temnih in različnih rdečih tonov. A letošnji trend narekuje obilo različnih barv, kot so zelena, modra, oranžna, vse bogate jesenske odtenke tako v mat, svetleči in žametni strukturi.

Jesen je čas za zemeljske barve, zato je čas, da izberete prave barve tudi pri poslikavi nohtov. Pripravili smo nekaj idej, ki vas bodo popeljale v trend za jesen in zimo.

Vijoličasti odtenek

Globok odtenek rdečkasto-vijolične barve je pogosto povezan s prefinjenostjo. Gre za čudovito, slovesno in elegantno barvo, ki se prilega različnim priložnostim.

Smaragdno zelena

Če iščete nekaj bolj nepričakovanega, poiščite temno smaragdno zeleno barvo. Pogosto je to najljubši odtenek jeseni, saj laska vsakemu tonu kože.

Modra

Modra barva daje velik kontrast v primerjavi s toplimi jesenskimi odtenki naše garderobe, zato si jo privoščite, če želite biti opazne.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by essie (@essie)

Barva brusnice

Barva brusnice je popolna barva za jesen. Gre za bogat odtenek temno vijolične in rjave barve, ki je fantastična alternativa za ženske, ki si želijo nekaj drugačnega.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PEAR NOVA (@pearnova)

Črna barva

Črna barva je nepogrešljiv odtenek vsake jeseni. Povezan je s prefinjenostjo, močjo, skrivnostjo ima pa tudi malce uporniškega pridiha, zato je primeren za ženske, ki so rade drzne in opažene.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julia Diogo (@paintedbyjools_)

Oranžna

Oranžna je povezana s toplino, veseljem in odločnostjo. Gre za čudovit odtenek, ki ga lahko nosite samostojno ali v kombinaciji z različnim poslikavami in drugimi pastelnimi mat odtenki.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cirque Colors (@cirquecolors)

Nežno rožnata

Nežno rožnata je ena najlepših barv za jesen. Ne preveč poudarjeni odtenki univerzalno laskajo ženskam vseh starosti in tonov kože. Barva se odlično prilaga vsem dolžinam in oblikam nohtov, primerna pa je tako za posebne in vsakdanje dogodke.

Olivno zelena

Olivno zelena je čudovit odtenek, ki manikuro naredi preprosto in lepo na videz. Barva ni tako drzna, zato je ni težko nositi na vsa vaša oblačila. Pri tej barvi se lahko poigrate z različnimi zaključki in poslikavami ter se odločite tako za mat ali bleščeč pridih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by essie (@essie)

Merlot barva

Ko naslednjič iščete navdih za manikuro, vzemite steklenico merlota. Pridih barv sliv in vina merlot, dajo toplino klasični rdeči barvi. Gre za čudovit odtenek jesenskih dni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ORLY (@orly)

Francoska manikura

Ustvarja neverjetno razkošen videz, ki je povezan z bogastvom in eleganco. Odtenek je rezerviran za posebne priložnosti, kot tudi za vsak dan. Zato vas prav nič ne sme prepričati, da je ne preizkusite.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Le (@amyle.nails)

Rjave barve

Če se pri jesenski manikuri ne morete odločiti samo za eno barvo, lahko združite vse barve pridiha jeseni od oranžne, rdeče, rjave in rumene. Odličen način, da preizkusite ta videz, je, da izberete svoje najljubše odtenke in pobarvate vsak noht v drugo barvo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Le (@amyle.nails)

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!