fbpx

Najlepše plaže na svetu 2016

Želiš tudi ti pobegniti na sonce, morje, na rajsko plažo? Ne glede na to, ali načrtuješ podaljšan konec tedna, enkratno srfanje ali pa sanjsko potovanje, se lahko letos odločiš za katero izmed teh sanjskih plaž, ki vabijo s svojo lepoto. Tukaj so najlepše plaže na svetu 2016!

Junij, sončni dnevi … Le na kaj drugega sploh pomislimo kot pa na to, da bi te dni najraje preživeli prav na kakšni hudi plaži? Pesek, morje, vonj po soli in borovcih, hladna pijača, kakovostna sončna krema in seksi kopalke; več ne potrebujemo, več si niti ne želimo! Zakaj ne bi letos pobegnili na katero izmed najlepših plaž na svetu, ki jih lahko najdemo tudi blizu nas? Lahko se odločimo tudi za bolj oddaljene destinacije in tako uresničimo svoje sanjsko potovanje. Za karkoli se bomo letos že odločili, velja imeti v mislih, katere so najlepše plaže na svetu 2016!

PREBERITE ŠE: Ženski modni trendi za na plažo 2016

Ogled galerije – najlepše plaže na svetu 2016:

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!