fbpx

Najlepše vile ob jezeru Como (Italija): sanjski oddih v italijanskem prestižu

Foto: Mandarin oriental / booking.com
Zadnjič posodobljeno:

Razmišljate o najemu vile ob jezeru Como, ki velja za zbirališče evropske smetane? Potem preverite teh pet prekrasnih nastanitev.

Na spletni strani Booking.com smo našli najlepše vile ob jezeru Como, ki je kot nalašč za poletni oddih. Seveda, če vam denarnica to dopušča. Mondeno letovišče evropske smetane sodi med tiste, ki lahko pošteno olajšajo vašo denarnico.

Mandarin Oriental

Ob kristalno čistih vodah jezera Como, hotel Mandarin Oriental ponuja očarljivo doživetje, ki združuje italijansko eleganco z azijsko prefinjenostjo. Razkošne sobe in suite, oblikovane z vrhunskim občutkom za detajle, ponujajo neprekosljiv pogled na slikovito jezero in okoliške vrtove. S svojo vrhunsko restavracijo, ki ponuja najboljše iz lokalne in mednarodne kuhinje, je Oriental idealen za ljubitelje dobre hrane. Za tiste, ki si želijo sprostitve, pa je na voljo nagrajeni spa z izjemno paleto tretmajev. Mandarin Oriental je pravi kraj za popolno udobje, kjer lahko občutite mešanico luksuza, miru in neverjetne lepote italijanskega jezera Como.

Laglio Como Lake Resort

Laglio Como Lake Resort ponuja razkošno zatočišče brez primere na očarljivi obali jezera Como. Luksuzna namestitev z osupljivim razgledom obljublja nepozabno doživetje za še tako zahtevne popotnike. Vsaka podrobnost v resortu je zasnovana z mislijo na gosta, vse z namenom, da le temu zagotovijo nepozaben oddih v objemu neokrnjene narave mondenega letovišča. Letovišče Laglio Como Lake Resort se ponaša z zbirko razkošnih in elegantno opremljenih sob in apartmajev, ki so premišljeno zasnovani tako, da zagotavljajo največje udobje in prefinjenost.

Villa Como Lake

Veličastna vila, ki se dviguje na obali jezera, je prava paša za oči. Vila Lake Como je zatočišče izjemnega razkošja in brezčasne elegance, s svojo luksuzno namestitvijo, dih jemajočim razgledom ter brezhibno opremo in storitvami pa obljublja nepozabno doživetje za tiste, ki iščejo mir v estetsko dovršenem okolju. Potopite se v brezčasno lepoto Coma, uživajte v gurmanskih užitkih, pomladite se v zdravilišču in se prepustite očarati vili, katere zgodovinski duh odraža veličastnost kraja.

Ice Queen Chamber

Tiste, ki imate radi edinstvena bivanja, bo prevzela ta nekdanja ledena hiša, ki so jo za potrebe turizma spremenili v apartma. Kljub temu je ohranila čar preteklih let in zdaj, združena s sodobno opremo, privablja turiste. Nepremičnina v dveh etažah, ki ju povezuje markantno ukrivljeno stopnišče, je resnično nekaj posebnega, v njej pa lahko prenočijo štiri odrasle osebe. Nahaja se le lučaj od obale, zato nudi odlično izhodišče za raziskovanje mesta.

Comacina Villa

Vila Comacina na italijanski rivieri je zatočišče razkošja in miru, ki vabi goste, da se potopijo v lepoto jezera Como in izkusijo utelešenje prefinjene italijanske elegance. Ta vila s svojo doršeno namestitvijo, dih jemajočim razgledom ter specifičnimi storitvami obljublja nepozabno zatočišče za zahtevne popotnike, ki iščejo resnično izjemno bivanje. Od trenutka, ko stopite v vilo Comacina, boste zajeti v svet razvajanja, kjer je vsaka podrobnost natančno dodelana, vse le za to, da se boste kot gostu počutili kar se da domače.

Villa Monti

Predstavljajte si sebe, kako sedite na tradicionalni terasi vile in opazujete sončni vzhod nad jezerom Como. Ta nastanitveni dragulj vam pomaga uresničiti vaše sanje s svojim čudovitim zunanjim bazenom, s pogledom na jezero in okoliško pokrajino. Apartma ima dostop do skupnega zunanjega bazena in osupljivega vrta ter lahko namesti do tri osebe.

 

 

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.