Naravna kopališča v Sloveniji: Grajsko kopališče na Bledu

Naravno kopališče Grajsko kopališče na Bledu

Naravno kopališče na sončni obali Blejskega jezera v zavetju mogočne grajske skale vas vabi, da se tudi to poletje ohladite v pravljičnem jezeru z otočkom. Grajsko kopališče na Bledu nedvomno spada med najlepša naravna kopališča v Sloveniji.

Na 260 metrih skrbno urejene obale naravnega kopališča Grajsko kopališče je na voljo vse, kar potrebujete za nepozaben poletni dan: dva tobogana, skakalna deska, splavi na jezeru, ograjeni bazeni globine 50, 120 in 180 cm, gugalnica, igrala in peskovnik za otroke, kajaki, masaža, namizni tenis, družabne igre, ‘knjige na počitnicah’, ležalniki, senčniki, bogata gostinska ponudba …

PREBERITE ŠE: NARAVNA KOPALIŠČA V SLOVENIJI: NARAVNO KOPALIŠČE V KAMPU ŠOBEC

Naravna kopališča v Sloveniji: Grajsko kopališče na Bledu
Naravna kopališča v Sloveniji: Grajsko kopališče na Bledu

Pričakujejo vas urejene kabine, garderobne omarice, toaletni prostori, več zunanjih prh, urejen dostop v vodo za starejše in invalide. Mednarodni okoljski znak Modra zastava dokazuje, da pri upravljanju kopališča spoštujejo zahtevna mednarodna merila okolju prijaznega poslovanja, varnosti, čistoče in ustrezne kakovosti vode.

Galerija – naravna kopališča v Sloveniji: Grajsko kopališče na Bledu

Dodatne Informacije

Več informacij:
kopalisce-bled.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!