Nasveti za ženske iz leta 1985: 129 načinov, kako najti moža!

Če bi morali opisati 50. leta prejšnjega stoletja, bi verjetno omenili hladno vojno med Združenimi državami Amerike in Sovjetsko zvezo? Elvis Presley je postal svetovna zvezda. Poslali so tudi prve satelite v orbito. Zagotovo pa niste vedeli, da so v revijah ženskam svetovali, kako zapeljevati moške. Morda tudi vam pomaga kakšen nasvet.

V revijah o življenjskem slogu lahko najdete številne nasvete, na kakšen način zapeljati moškega. Če pa se vrnemo v 50. leta prejšnjega stoletja, ugotivmo, da so ženske iskale pot do moškega srca na čisto drugačen način. Uporabnik Facebooka Kim Marx-Kuczynski nas je na to spomnil, saj je kupil revijo McCall’s iz leta 1958, v kateri svetujejo, kako na 129 načinov najti moža.

Avtor članka nas uvodoma obvesti, da je v Združenih državah šestnajst milijonov žensk, starih sedemnajst let, ki niso poročene. Zato je založnik prosil 16 ljudi, naj oblikujejo strategije, ki bi jih lahko osamljene ženske uporabile, da bi pritegnile pozornost moških. Uvodoma jih naučijo, kje najti moškega in kako mu nakazati, da jih opazi. Ko so opažene, se morajo naučiti, kaj storiti, da bodo videti dobro. In seveda, kako ga navsezadnje tudi osvojiti.

Med prebiranjem nasvetov, ki smo jih zbrali v galeriji, vam bo jasno, da so se časi neverjetno spremenili. A kakšna zlata pravila se obdržali tudi danes in jim marsikatera ženska verjetno strogo sledi.

Galerija: 129 načinov, kako najti moža

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
21-letni lepotici Tinder ukinil profil zato, ker je “preveč privlačna”