fbpx

Naturchalets Turracher Höhe: skrivnostni čar lesenih Chaletov na planoti Turracher Höhe

Naturchalets Turracher Höhe

Naturchalets Turracher Höhe
Foto: Naturchalets Turracher Höhe

Ste kdaj sanjali o begu od vsakdanjika, kjer se čas zdi, da se je ustavil? Kjer narava ni le kulisa, ampak soigralec v vaši zgodbi o sprostitvi? Naturchalets Turracher Höhe niso le počitniške hiše, so obljuba o odklopitvi, ki jo lahko izpolnite vsak dan vašega bivanja.

Naturchalets Turracher Höhe odpirajo svoja vrata 23. decembra 2023, prav v času, ko zimska čarobnost zajame Nockberge in ko božični duh že nežno potrka na vrata. Ta izbrani datum ni naključje – je obljuba začetka praznične sezone, ki bo obogatila vašo izkušnjo s kančkom čarobnosti in svečanosti. Obdani z nežno odejo snega, prižganimi lučkami in vonjem po cimetu v zraku, bodo ti chaleti postali vaša zimska pravljica, ki jo pišete sami.

Zamislite si, da se prebudite v objemu neokrnjenih Nockbergev, v hiši, kjer les pripoveduje zgodbe stoletij. To so Naturchalets Turracher Höhe, kjer vsaka poteza designa šepeta zgodbo o udobju in stiku z naravo.

Foto: Naturchalets Turracher Höhe

V chaletih, ki so več kot le lesena konstrukcija, ampak simbol tradicije in modernosti, boste našli prostor za do osem oseb. Mislim, ali ni ironično, da lahko v takšni odmaknjenosti najdete toliko prostora za druženje? A tudi če se vaša definicija dopusta nagiba k ‘manj je več’, ti chaleti s 135 kvadratnimi metri zagotavljajo, da je ‘več’ pravzaprav ‘največ’.

Foto: Naturchalets Turracher Höhe

S privlačnostjo privatnega wellnessa, kjer izbirate med savno in jacuzzijem (ali oboje, ker zakaj bi se morali odločati?), se razvajanje zdi skoraj preveč enostavno. A razkošje tukaj ni zgolj v vodi in parah; je v pogledu na zvezdnato nebo iz vašega Hot Tuba, ki bi zavidali celo Rimljani v svojih najbolj razkošnih sanjah.

Foto: Naturchalets Turracher Höhe
Foto: Naturchalets Turracher Höhe
Foto: Naturchalets Turracher Höhe

A kaj je luksuz brez aktivnosti, ki vas kličejo ven, v divjino? Od pohodništva po dišečih smrekovih gozdovih do kolesarskih avantur, ki preizkušajo vašo vzdržljivost, je Turracher Höhe sanjska destinacija za vsakogar, ki išče več kot le počitek. In pozimi? Ah, pozimi se ta kraj spremeni v zimsko čudežno deželo, kjer so smučišča tako blizu, da lahko skoraj smučate iz postelje na proge.

Ne pozabimo na Butlercard, ki vam ne odpira le vrat v ekskluzivni svet ugodnosti, temveč tudi srca lokalcev, ki s ponosom delijo svoje skrivnosti z vami. In če vam bo zmanjkalo zalog, ne skrbite, najbližja trgovina je le kratek sprehod stran – toliko za “odmaknjenost”.

Ko se dan prevesi v noč in ste napolnili svoj Instagram z zavidanja vrednimi fotografijami, se lahko vrnete v svoj chalet, kjer vas čaka popolnoma opremljena kuhinja. Morda si pripravite kaj okusnega ali pa preprosto nazdravite s kozarcem lokalnega vina, medtem ko se vaši prijatelji trudijo ugotoviti, kje na svetu ste našli takšno popolnost.

In če vam vse to še ni dovolj, naj vas spomnimo, da je najbližja smučarska žičnica le 1,5 km stran, parkiranje je brezplačno in vaši kosmati prijatelji so prav tako dobrodošli. Torej, kaj čakate? Naturchalets Turracher Höhe so več kot le destinacija; so izkušnja, ki čaka, da jo doživite.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.