fbpx

Navidezna tipkovnica R2-Q5 iz Vojne zvezd

Navidezna tipkovnica, ki jo projicira R2-Q5 iz Vojne zvezd.

Navidezna tipkovnica R2-Q5 ni navadna navidezna tipkovnica, saj jo na površino projicira nihče drug kot znameniti robot iz filma Vojna zvezd, ki je v tej franšizi debitiral v filmu Epizoda VI: Vrnitev jedija. Deluje kot QWERTY tipkovnica, med projekcijo pa spušča originalne čivkajoče zvoke robota R2-Q5. Za malce manj poučene še opozorilo, da to ni R2-D2, njegov bolj slavni ''brat''. Ta je v tej vlogi že bil in ostaja le še zbirateljski primerek.

Navidezna tipkovnica R2-Q5 iz Vojne zvezd je kompatibilna z iOS in Android mobilnimi napravami, prav tako pa z Windowsi 7/8 in operacijskim sistemom Mac OS X. Njen izid je kakopak napovedan za 4. maj 2015, dan, ko praznujemo intergalaktični dan Vojne zvezd (May the 4th – ”May the force be with you”, ”Naj bo sila s teboj”), prodajala pa se bo za okoli 300 evrov.

Navidezno tipkovnico projicira droid R2-Q5 iz Vojne zvezd.
Navidezno tipkovnico projicira droid R2-Q5 iz Vojne zvezd.

Vsekakor obvezna oprema vseh ljubiteljev Vojne zvezd, ki želijo tipkati na virtualno tipkovnico ob znamenitih zvokih.

PREBERITE ŠE: Nazaj v prihodnost z legendarno tipkovnico ZX Spectrum Keyboard

Dodatne Informacije

Več o proizvajalcu:
www.imp.ne.jp

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.