fbpx

Pagani Alisea: En nøye polert perle som feirer 25 år med Zonda

Eleganca in zmogljivost združeni

Foto: Pagani

Klar til å ta pusten fra deg? Pagani Alisea er ikke bare en bil; er 25 år med evolusjon, lidenskap og ingeniørkunst pakket inn i ett eksepsjonelt kjøretøy. Med den feirer den høytflyvende Pagani et kvart århundre av sin ikoniske Zonda-modell.

hedninger Alisea je več kot le naslednja stran v bogati zgodovini italijanskega proizvajalca hipercarjev; je pisanje nove zgodovine. Ta čudoviti model, predstavljen kot oda dediščini Paganijeve Zonde, se ne boji dvigniti lestvice v svetu luksuznih superavtomobilov.

Pagani Alisea
Pagani Alisea
Pagani Alisea

Alisea s svojim privlačnim dizajnom združuje aerodinamične linije s sofisticirano eleganco, ki korenini v Pagani filozofiji. Sprednji del je agresiven, a hkrati subtilen, z izraženimi linijami, ki poudarjajo moč in dinamiko. Zadnji del se ponaša z dvojno izpušno cevjo in futurističnim dizajnom luči, kar avtomobilu daje športni značaj.

Pod pokrovom Alisee bije srce V12 motorja, ki razvije več kot 800 konjskih moči (597 kW). Njegov navor je impresiven, saj dosega 1100 Nm, kar omogoča silovit pospešek od 0 do 100 km/h (0-62 mph) v manj kot treh sekundah. Maksimalna hitrost? Več kot 350 km/h (217 mph), kar spremeni vsako vožnjo v nepozabno adrenalinsko izkušnjo.

Pagani se osredotoča na lahko gradnjo in uporablja ekskluzivne materiale, kot so karbon-titan (carbotitanium) in karbon-triax (carbotriax), ki zagotavljajo ne samo močan, ampak tudi izjemno lahek okvir. Rezultat je izvrstna voznost z dinamiko vožnje, ki težko presežejo.

Čeprav imajo Paganijevi avtomobili svojo značilno estetiko, ponuja Alisea personalizacijo na najvišji možni ravni. Notranjost je lahko obložena z najfinejšimi materiali, od italijanskega usnja do prefinjenih lesnih intarzij, vse po željah kupca.

Pagani Alisea ni zgolj vozilo; je umetniško delo na kolesih – tako kot vsak Pagani. Z vrtoglavimi performancami in svojevrstno oblikovalsko prezenco vsak Pagani Alisea praznuje 25 let inovativnosti z znamko, ki je postala sinonim za ekskluzivnost in luksuz. Cena? Pričakovana v visokem milijonskem razponu, ki odraža njegovo ekskluzivnost in tehnično dovršenost. Ta avtomobil je prava izbira za tiste, ki iščejo vrhunsko zmogljivost in želijo doživeti vožnjo v njene najbolj čiste oblike navdušenja.

Mer informasjon

pagani.com

Med deg siden 2004

Fra år 2004 vi undersøker urbane trender og informerer vårt fellesskap av følgere daglig om det siste innen livsstil, reiser, stil og produkter som inspirerer med lidenskap. Fra 2023 tilbyr vi innhold på store globale språk.