fbpx

Pagani Alisea: Skrbno brušen dragulj, ki slavi 25 let Zonde

Eleganca in zmogljivost združeni

Foto: Pagani

Ste pripravljeni, da vam zastane dih? Pagani Alisea ni zgolj avtomobil; je 25 let evolucije, strasti in inženirskega mojstrstva, spakiranih v eno izjemno vozilo. Z njim visoko leteči Pagani slavi četrt stoletja svojega ikoničnega modela Zonda.

Pagani Alisea je več kot le naslednja stran v bogati zgodovini italijanskega proizvajalca hipercarjev; je pisanje nove zgodovine. Ta čudoviti model, predstavljen kot oda dediščini Paganijeve Zonde, se ne boji dvigniti lestvice v svetu luksuznih superavtomobilov.

Pagani Alisea
Pagani Alisea
Pagani Alisea

Alisea s svojim privlačnim dizajnom združuje aerodinamične linije s sofisticirano eleganco, ki korenini v Pagani filozofiji. Sprednji del je agresiven, a hkrati subtilen, z izraženimi linijami, ki poudarjajo moč in dinamiko. Zadnji del se ponaša z dvojno izpušno cevjo in futurističnim dizajnom luči, kar avtomobilu daje športni značaj.

Pod pokrovom Alisee bije srce V12 motorja, ki razvije več kot 800 konjskih moči (597 kW). Njegov navor je impresiven, saj dosega 1100 Nm, kar omogoča silovit pospešek od 0 do 100 km/h (0-62 mph) v manj kot treh sekundah. Maksimalna hitrost? Več kot 350 km/h (217 mph), kar spremeni vsako vožnjo v nepozabno adrenalinsko izkušnjo.

Pagani se osredotoča na lahko gradnjo in uporablja ekskluzivne materiale, kot so karbon-titan (carbotitanium) in karbon-triax (carbotriax), ki zagotavljajo ne samo močan, ampak tudi izjemno lahek okvir. Rezultat je izvrstna voznost z dinamiko vožnje, ki težko presežejo.

Čeprav imajo Paganijevi avtomobili svojo značilno estetiko, ponuja Alisea personalizacijo na najvišji možni ravni. Notranjost je lahko obložena z najfinejšimi materiali, od italijanskega usnja do prefinjenih lesnih intarzij, vse po željah kupca.

Pagani Alisea ni zgolj vozilo; je umetniško delo na kolesih – tako kot vsak Pagani. Z vrtoglavimi performancami in svojevrstno oblikovalsko prezenco vsak Pagani Alisea praznuje 25 let inovativnosti z znamko, ki je postala sinonim za ekskluzivnost in luksuz. Cena? Pričakovana v visokem milijonskem razponu, ki odraža njegovo ekskluzivnost in tehnično dovršenost. Ta avtomobil je prava izbira za tiste, ki iščejo vrhunsko zmogljivost in želijo doživeti vožnjo v njene najbolj čiste oblike navdušenja.

Dodatne Informacije

pagani.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.