fbpx

Nega tankih lase: 2 sestavini za močnejše lase

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Tanki lasje nikakor niso enostavni za nego. Verjetno si želite, da bi imeli goste in zdrave lase, kajne? Zaupali vam bomo dve skrivnostni sestavini, ki bosta sčasoma vaše lase naredili - debelejše in močnejše!

Tanki lasje potrebujejo veliko pozornosti! Dodatno nego jim lahko zagotovimo s preprostim korakom, ki vsebuje ti 2 naravni sestavini. Eterični olji rožmarina in mandarine, ki ju najdemo v parfumerijah, trgovinah z zdravo hrano ali specializiranih trgovinah z eteričnimi olji.

Vse, kar morate storiti, je, da 5 kapljic vsakega olja vlijete v 700 ml šampona in stekleničko dobro pretresete. Nato si umijte lase na običajen način.

Če lahko do njih pridemo na preprost način! Foto: Mikhail Nilov / Pexels

Najboljša stvar tega je, da nimate strahu pred mastnimi lasmi, saj je koncentracija olja zelo nizka, vsebnost maščobe pa bistveno nižja od običajnega ricinusovega olja, ki se najpogosteje uporablja za nego las.

Po enem mesecu redne uporabe bi morali opaziti prve spremembe na laseh. Sčasoma bodo postali debelejši in močnejši.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!