Nekega dne boš spoznal nekoga, ob katerem se boš počutil, kakor da si v njem našel svoj dom

Zadnjič posodobljeno: :

"Dom je tam, kjer je srce." - Neznan avtor

Nekega dne boste srečali nekoga, s katerim ne boste želeli preživeti le nekaj trenutkov, noči, ampak boste komaj čakali, da se boste zbudili in z njim delili svoje jutro. Ta oseba bo drugačna, ker se bo le ona lahko prebila skozi vaš oklep bolečine.

Gledala vas bo v oči in bo točno vedela, kdaj lažete, kaj razmišljate in čutite, preden boste sploh kaj rekli. Med vama bo obstaja povezava, ki je nikoli ne boste razumeli. Vendar boste srečni, da ste spoznali nekoga, ki lahko z vami deli, to nerazložljivo povezanost.

Spustila vas bo v njen svet. Spoznavala bosta vajine skrivnosti.

Govorili boste o sanjah in ambicijah, kakor niste še nikoli doslej. Govorili boste o svojih razočaranjih in strahovih, ki jih sploh niste poznali, sploh niste vedeli, da jih imate. Govorili boste o negotovosti in napakah, ker bo ta oseba nekdo, ki vam ničesar ne bo očitala, ne bo vas sodila ali grajala.

To bo oseba, ki se bo prebila skozi vse vaše zidove, ki ste jih zgradili okoli sebe. Spoznali boste čustva, za katere sploh niste vedeli, da jih lahko čutite, da lahko tako ljubite. Veste, da niso popolni. Toda ne glede na to, se vajine napake med seboj združijo na način, da ima vse svoj namen in smisel.

Dom je tam, kjer je srce.
Dom je tam, kjer je srce.

Zdi se vam, da čutite sedaj marsikaj drugače, da gledate in opazujete skozi drugačne oči. Osebi, ki je z vami ne morete odvzeti bolečine iz preteklosti, želite jim jo preprečiti v prihodnosti. Vidite vajino prihodnost.

Nekega dne spoznate občutek, da če bi se jim kaj zgodilo, bi bilo to za vas – strašljivo. Zavedate se, da so pomembni, da jih želite v svojem življenju. Zavedate se, da so. Zavedate se, da jih potrebujete ob sebi – zdaj.

In to je nekaj, česar marsikdo, ki ni ljubil, ne bo razumel. Ni jim treba razumeti. Ni jim potrebno sprejeti tega. Ker to imate v sebi. Ljubezen. Čutenje. Občutke. Misli o nekom, na katerega gledate s popolnim zaupanjem. Osebo, s katero se počutite, kakor da ste v njej našli svoj dom.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
5 razlogov, zakaj bi lahko pogrešala svojega bivšega – tudi, če si v zdravem razmerju