fbpx

Nesting resort Posestvo Sončni Raj: privoščite si brezskrben oddih v »gnezdu«

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Ste že kdaj spali v gnezdu? Če še ne, je morda skrajni čas, da preverite prekrasna »gnezda« v Nesting Resortu na Posestvu Sončni Raj nedaleč od Maribora.

Na zelenem posestvu Sončni Raj so namreč na novo ustvarili simpatične lesene hišice t.i. gnezdeca, v katerih lahko preživite noč in si privoščite oddih brez skrbi. Zvezdnato nebo nad vami, dišavnice bližnjega gozda in zvoki narave vas bodo prepričali, da se boste v varno gnezdo vračali znova in znova.

Hiške so v celoti izdelane iz slovenskega lesa, izolirane pa s konopljinimi vlakni, ki poskrbijo za naravno klimo v gnezdecih. Tudi interjer je oblikovan iz okoliškega lesa, svetila pa so narejena iz jablan, ki so odslužile in so dajale svoje bogate plodove desetletja prav na lokaciji, kjer danes stojijo hiške.

Sivka, Smilj in Konoplja

Na voljo sta dve večji in eno manjše gnezdece ter dva šotora na drevesu. Gnezdi Sivka in Smilj veljata za prostornejši, gnezdo Konoplja pa za malce manjše. Vsa so opremljena z udobnimi posteljami, večji pa tudi z eno ali dvosedi, ki se spremenita v ležišči za otroke. Za maksimalno udobje je v gnezdih še klimatska naprava, pa tudi kavni avtomat in hladilnik.

Prava paša za oči je velika terasa, ki odpira pogled na neokrnjeno naravo. Sanitarije in kopalnice Nesting Resorta so skupnem v objektu v neposredni bližini. V sklopu posestva je tudi priročen prostor za druženje, primeren za skupne zajtrke, ki pa jih lahko pojeste tudi v zasebnosti lastne terase.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!