fbpx

Netflix 2022: nove serije in filmi, ki jih že lahko gledate na Netflixu

Foto: Netflix

Platforma Netflix je v zadnjih letih pri nas doživela ogromno popularnost in marsikdo si težko predstavlja mirne večere brez ogleda najljubšega filma ali serije, do katerih lahko dostopa z le nekaj kliki. Za vas smo pripravili 5 serij in filmov, ki so pred kratkim prišli na Netflix in za ogled katerih vam gotovo ne bo žal.

1. Bridgerton

Oboževalci serije o londonski visoki družbi se lahko razveselite: končno je namreč tukaj druga sezona, v kateri drame, škandalov in presenečenj ne bo manjkalo. Tokrat se bo serija Bridgerton osredotočila predvsem na Anthonyja Bridgetona in njegov cilj, da si poišče ženo, pri čemer se bo zapletel v nepričakovano romanco.
Na malih zaslonih boste lahko občudovali Nicolo Coughlan, Jonathana Baileya, Claudio Jessie, Ruth Gemmell in Julie Andrews.

2. The principles of pleasure

The principles of pleasure je serija, ki razkriva skrivnosti ženskih užitkov, odpravlja staromodne mite in o spolnosti govori ponosno in brez sramu. V njej se humor sreča z znanostjo, osebne izpovedi žensk pa lahko gledalkam pomagajo, da postanejo bolj samozavestne pri izražanju svojih potreb in želja.

3. Love like the falling petals

Love like the falling petals je filmska adaptacija knjižne uspešnice avtorice Keisuke Uyama. Zgodba se začne z romanco med mladim fotografom in njegovo frizerko, tragične tone pa dobi, ko mladi par izve pretresljivo novico: fant se bori z neozdravljivo boleznijo, zaradi katere se stara desetkrat hitreje kot povprečen moški.
Film je režiral Yoshihiro Fukagawa, v glavnih vlogah pa nastopata Honoka Matsumoto in Kento Nakajima.

4. 800 meters

Dokumentarci so žanr, na katerega marsikdo pred prihodom platforme Netflix ni niti pomislil, sedaj pa si tovrstne filme in serije ogleda z največjim veseljem. 800 metres pripoveduje zgodbo o terorističnih napadih, ki so se leta 2017 zgodili v Španiji, zagrešili pa so jih mladeniči, od katerih tega nihče ni pričakoval. Miniserija je sestavljena iz treh epizod, režiral pa jo je Elías León.

5. Grown ups

Grown ups je komedija, ki je v kina prišla že leta 2010, sedaj pa si jo končno lahko ogledamo tudi na Netflixu. Velja za klasiko, ki je kot narejena, da konec tedna napolni z nostalgijo in smehom.
Zgodba spremlja 5 prijateljev, ki se po dolgih letih znova srečajo, da bi obeležili življenje svojega nekdanjega košarkaškega trenerja. Drame ne manjka, v filmu pa lahko občudujete zvezdniške obraze, kot so Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade, Rob Schneider in Salma Hayek.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!