fbpx

New Balance x Miu Miu: novo modno sodelovanje modnih ikon

Gre za edinstveno sodelovanje dveh priznanih blagovnih znamk, ki bosta spomladi lansirali blagovno dediščino. Gre za ikonične superge New Balance 574 iz leta 1980.

Revija Miu Miu pomlad-poletje 2022 je bila senzacija na pariškem tednu mode. Oblikovalka Miuccie Prada, pa je pritegnila svojo pozornost ne samo s svojimi oblačili, temveč tudi s supergami znamke New Balance.

Ta ekskluzivni čevelj je rezultat sodelovanja med blagovnima znamkama Miu Miu in New Balance. Hibridni dizajn – ta čudovit športni čevelj je v celoti interpretiran v denimu s surovo izrezanimi zarobljenimi robovi.

Kolekcija je na voljo v beli, kaki in mornarsko modri barvi z bež gumijastim podplatom. Njegov obrabljen videz zagotavlja sproščen casual videz, medtem ko dvojni logotip New Balance in Miu Miu označuje skupno sodelovanje. Za superge bo potrebno odšteti 695 ameriških zelencev.

Dodatne Informacije

Spletna stran Miu Miu

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!