Nike predstavil novo kolekcijo superg za sladkosnede

Nike - FA15 Air Max 90 City kolekcija

Nike je te dni poskrbel za vse, ki jim pogosto “pade cuk’r”. Razkril je namreč svojo najnovejšo kolekcijo superg FA15 Air Max 90 City, v kateri najdemo kultne Air Max 90 superge, ki so tokrat dobile sladko preobleko.

Nike je pred kratkim predstavil svojo novo kolekcijo superg FA15 Air Max 90 City, ki je s sloganom “treat yourself” (privošči si) in pocukrano barvno paleto najbolj sladka do sedaj. Tokrat bodo na račun prišli predvsem ljubitelji kultnih Air Max 90 superg in popularnih sladic, ki so navdihnile tokratnjo kolekcijo.

PREBERITE ŠE: Nike superge z motivi znamenitih naslovnic glasbenih albumov

To so newyorška pita “cheesecake”, londonska Eton Mess meringa z gozdnimi sadeži in Harajuku palačinka iz Tokya. Priljubljene sladice so pri Nike-u pretvorili v palete, vzorce in teksture in jih aplicirali na novo kolekcijo zabavnih superg, ki bodo vsekakor popestrile sive jesenske dni, ki so pred nami.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.nike.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!