Nimaš pojma, kako zelo si privlačna: 8 znakov, da so ljudje očarani nad tabo kjerkoli se pojaviš!

Včasih celo tisti, ki sicer sijejo od samozavesti, dvomijo v svojo privlačnost.

Ko ti bližnji rečejo, da si videti odlično, in meniš, da lažejo, bodi pozorna na teh 8 znakov. Ti ti namreč 100-odstotno povedo, da si veliko privlačnejša kot se sploh zavedaš!

Redko dobivaš komplimente

Se ti je že zgodilo, da si bila 100-odstotno prepričana vase in v to, da si videti fantastično, a cel večer nisi dobila niti enega komplimenta? Vsak bi pomisli, da je očitno nekje zgrešil … A situacija je lahko velikokrat ravno obratna: ljudje namreč menijo, da se zavedaš svojega dobrega videza in da ni potrebe, da ti to govorijo. Veliko ljudi tudi meni, da imajo lepe ženske tako ali tako dovolj pozornosti in da je ne rabijo dobiti še od njih.

Ko končno dobiš kompliment, ti ta deluje kot žalitev

Ko končno dobiš kompliment, ta zveni prazno, neiskreno. Ženske smo ponavadi hitro užaljene, a pravzaprav bi se morale biti za tovrstne komplimente hvaležne, saj naj bi ljudje, ki takšne komplimente delijo, našo privlačnost smatrali za nekaj konstatnega, stalnega, na kar ni treba biti vedno pozoren.

Ko končno dobiš kompliment, ti ta deluje kot žalitev.
Ko končno dobiš kompliment, ti ta deluje kot žalitev.

Nepoznani ljudje želijo s tabo velikokrat vzpostaviti očesni stik

Pravzaprav je zelo preprosto: kratek pogled v vašo smer, ki se konča z blagim nasmehom, predstavlja prijateljski signal. Po drugi strani pa dolg pogled naravno v oči, prav tako z nasmehom, signalizira močnejša čustva in je več kot očitno poskus vzpostavljanja kontakta. Tukaj je še tretja možnost: oseba, ki te gleda tudi takrat, ko si jo že opazila in takrat, ko si se ti že obrnila stran, je očitno zelo zainteresirana zate.

Oseba se ne trudi držati distance, ampak se ti poskuša čim bolj približati

Če oseba med pogovorom začuti dobre vibracije, bo počasi zmanjševala razdaljo med vama. Morda se bodo pojavili celo nežni, “nenamerni” dotiki na roki. Ta znak je še posebej pride do izraza takrat, ko nisi v gneči ali v hrupu.

Oseba se ne trudi držati distance, ampak se ti poskuša čim bolj približati.
Oseba se ne trudi držati distance, ampak se ti poskuša čim bolj približati.

Ko te ljudje vidijo, dvignejo obrvi

To je nekaj, kar se dogaja samodejno in čisto podzavestno, ko opazimo privlačno osebo.

Šobljenje ustnic

Še en nezavedni znak, ki kaže, da si nekomu zelo privlačna, je subtilno šobljenje ustnic. Gre za povsem podzavestno gesto, ki spominja na sloviti “duck face”, le da je bolj prefinjena in manj opazna. Strokovanjaki za govorco telesa to gesto opisujejo kot “podzavestno željo po poljubu”.

Ko te ljudje vidijo, dvignejo obrvi in našobijo ustnice.
Ko te ljudje vidijo, dvignejo obrvi in našobijo ustnice.

Ljudje so presenečeni, ko izvejo, da imaš tudi ti komplekse ali pa da ti manjka samozavesti

Ko te ljudje gledajo, na tebi vidijo samo lepe stvari, ker je videti, da kar pokaš od samozavesti. Še večji dokaz tvoje privlačnosti je presenečenje, ki ga ljudje doživijo, ko izvejo, da se ne zavedate svojih očitnih prednosti.

Ljudje so do tebe preljubeznivi … ali pa ekstremno neprijateljsko nastrojeni

Oba znaka sta signala, da ljudje do tebe niso ravnodušni. Samozavestna oseba, ki nima kompleksov in sebe smatra za privlačno ter uspešno, ceni te iste lastnosti tudi pri drugih. To so razlogi, da te ljudje smatrajo za vse to, pa so do tebe zelo ljubeznivi. Po drugi strani pa se lepi ljudje pogosto srečujejo z negativnimi reakcijami, čeprav tej osebi niso nič naredili. Ne vzemi tega osebno – takšni ljudje so pogosto nesrečni, imajo nizko samopodobo in v tebi vidijo tisto, kar njim manjka.

Ljudje so do tebe preljubeznivi ... ali pa ekstremno neprijateljsko nastrojeni.
Ljudje so do tebe preljubeznivi … ali pa ekstremno neprijateljsko nastrojeni.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
7 stvari, ki ženski razkrije, da je v postelji s slabim ljubimcem!