Nintendo Game & Watch Super Mario Bros: zbirateljska različica za vse nostalgike

Da bi proslavili 35 let videoigrice Super Mario Bros, so pri Nintendu pripravili posebno zbirateljsko konzolo Game & Watch s tematiko Maria. Woo-hoo!

Še preden je luč sveta ugledal GameBoy, je na Japonskem leta 1980 izšel izvirni Game & Watch, Nintendov prvi prenosni ročni igračarski sistem. V primerjavi z izvirnikom, ima zbirateljski Game & Watch za 2020 zlato prednjo stran, barvni zaslon in sodobnejšo nadzorno ploščo, nad zaslonom pa najdemo napis Super Mario Bros. Poleg klasičnega Super Maria se bo na tem sistemu lahko igralo še Super Mario Bros: The Lost Levels, kot tudi posebno igro Game & Watch: Ball, ki bo, pričakovano, na tematiko Maria. Tako kot izvirni Game & Watch vam bo lahko tudi ta posebna izdaja lahko, kadar na njen ne boste igrali igrice, služila kot digitalna ura. V tem načinu bo, bo besedah Nintenda, lahko prikazala 35 animacij, ki pa ne bodo vključevale le Maria, temveč tudi druge like iz priljubljene igrice.

In čeprav je zbirateljska različica vsekakor zelo retro, so pri Nintendu specifikacije prilagodili za 21. stoletje. Na voljo bo priključek za USB-C, litij-ionska baterija pa bo z enim polnjenjem zdržala osem ur igranja.

Super Mario Bros. Game & Watch bo na voljo od 13. novembra za okoli 50 evrov. Izvrstno darilo za “geeka” v vaši družbi, kajne?

Nintendo Game & Watch Super Mario Bros
Nintendo Game & Watch Super Mario Bros

Dodatne Informacije

gameandwatch.nintendo.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Nekaj posebnega za prave igračarje: najboljše 4K in 8K igranje iger