fbpx

Nizozemska zavarovalnica z oglasom, ki te bo nasmejal do solz

Oglas za zavarovalnico

Oglasi za zavarovalnice so kot oglasi za pralna praške. Predvidljivi. Daleč od tega kar je življenje, ki je nepredvidljivo, zato se tudi zavarujemo. Nizozemska zavarovalnica Centraal Beheer se tega zaveda, zato je posnela drugačen oglas. Za to priložnost so najeli ameriške raperje z Young D-jem na čelu in rezultat je reklama, ki vas bo nasmejala do solz.

Kdo pravi, da morajo biti oglasi za zavarovalnice dolgočasni? Nizozemska zavarovalnica Centraal Beheer je posnela zabaven oglas z ameriškimi raperji v ospredje pa postavila jezičnega raperja Young D-ja in njegov nov luksuzen avto, ki si ga je privoščil potem ko mu je uspel preboj na glasbeni sceni.

PREBERITE ŠE: Resnična Romeo in Julija, ki sta se spoznala na Snapchatu

Nesreča nikoli ne počiva.
Nesreča nikoli ne počiva.

Bahanje in postavljanje pred prijatelji pa se ne izteče po njegovih načrtih, saj se zgodi nekaj nepričakovanega, vse skupaj pa zakuha njegova skladba na radiu in možnost glasovnega ukazovanja avtomobilu. Smeh zagotovljen!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!