fbpx

Nogometna senzacija

Nogomet je vsaj za nekaj časa postal najpomembnejša stvar na svetu, česar se dobro zavedajo tudi pri Nike, najbolj inovativnem podjetju na področju te igre. Predstavili so namreč edinstven nogometni čevelj Mercurial Vapor SuperFly II, ki vključuje revolucionarno tehnologijo Nike Sense. Tehnologija omogoča prilagodljiv ...

Nogomet je vsaj za nekaj časa postal najpomembnejša stvar na svetu, česar se dobro zavedajo tudi pri Nike, najbolj inovativnem podjetju na področju te igre. Predstavili so namreč edinstven nogometni čevelj Mercurial Vapor SuperFly II, ki vključuje revolucionarno tehnologijo Nike Sense. Tehnologija omogoča prilagodljiv oprijem na podlagi in pomaga igralcem izboljšati igro. Čevelj sestavlja preoblikovan zgornji del za boljše prileganje, ki omogoča nadzor nad žogo. Živahna vijolična barva je namenska, saj poveča vidljivost na igrišču.

 

Nike, Hala 12, Šmartinska 152, Ljubljana, in www.nike.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.