fbpx

Alberto + Rebeca

V novi multibrand trgovini na Mestnem trgu 17 v Ljubljani sta zdaj združeni italijanska znamka moške obutve Alberto Guardiani in španska luksuzna ženska obutev Rebeca Sanver. Ta je visoko kvalitetna, elegantna, moderna in namenjena vsem ženskam, ki prisegajo na udobje, ročno izdelavo in trendovski prizvok. Poletna ...

V novi multibrand trgovini na Mestnem trgu 17 v Ljubljani sta zdaj združeni italijanska znamka moške obutve Alberto Guardiani in španska luksuzna ženska obutev Rebeca Sanver. Ta je visoko kvalitetna, elegantna, moderna in namenjena vsem ženskam, ki prisegajo na udobje, ročno izdelavo in trendovski prizvok. Poletna kolekcija vsebuje sandale s platformo, salonarje z visoko peto peep-toe, čevlje s prepletenimi paščki in okrašene s kamni. Poudarek je na semišu, mehkem usnju in satenu. Barve so tople, peščene in močne, kot sta rdeča in modra, ter poudarjajo ženstvenost.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.