fbpx

Alberto + Rebecca

V novi multibrand trgovini na Mestnem trgu 17 v Ljubljani sta zdaj združeni italijanska znamka moške obutve Alberto Guardiani in španska luksuzna ženska obutev Rebeca Sanver. Ta je visoko kvalitetna, elegantna, moderna in namenjena vsem ženskam, ki prisegajo na udobje, ročno izdelavo in trendovski prizvok. Poletna ...

V novi multibrand trgovini na Mestnem trgu 17 v Ljubljani sta zdaj združeni italijanska znamka moške obutve Alberto Guardiani in španska luksuzna ženska obutev Rebeca Sanver. Ta je visoko kvalitetna, elegantna, moderna in namenjena vsem ženskam, ki prisegajo na udobje, ročno izdelavo in trendovski prizvok. Poletna kolekcija vsebuje sandale s platformo, salonarje z visoko peto peep-toe, čevlje s prepletenimi paščki in okrašene s kamni. Poudarek je na semišu, mehkem usnju in satenu. Barve so tople, peščene in močne, kot sta rdeča in modra, ter poudarjajo ženstvenost.

With you since 2004

From 2004 we research urban trends and inform our community of followers daily about the latest in lifestyle, travel, style and products that inspire with passion. From 2023, we offer content in major global languages.