fbpx

Alberto + Rebeca

V novi multibrand trgovini na Mestnem trgu 17 v Ljubljani sta zdaj združeni italijanska znamka moške obutve Alberto Guardiani in španska luksuzna ženska obutev Rebeca Sanver. Ta je visoko kvalitetna, elegantna, moderna in namenjena vsem ženskam, ki prisegajo na udobje, ročno izdelavo in trendovski prizvok. Poletna ...

V novi multibrand trgovini na Mestnem trgu 17 v Ljubljani sta zdaj združeni italijanska znamka moške obutve Alberto Guardiani in španska luksuzna ženska obutev Rebeca Sanver. Ta je visoko kvalitetna, elegantna, moderna in namenjena vsem ženskam, ki prisegajo na udobje, ročno izdelavo in trendovski prizvok. Poletna kolekcija vsebuje sandale s platformo, salonarje z visoko peto peep-toe, čevlje s prepletenimi paščki in okrašene s kamni. Poudarek je na semišu, mehkem usnju in satenu. Barve so tople, peščene in močne, kot sta rdeča in modra, ter poudarjajo ženstvenost.

contigo desde 2004

Del año 2004 investigamos tendencias urbanas e informamos a nuestra comunidad de seguidores diariamente sobre lo último en estilo de vida, viajes, estilo y productos que inspiran con pasión. A partir de 2023, ofrecemos contenido en los principales idiomas del mundo.