fbpx

Novi Audi Q3 Sportback: križanec je postal agresiven

Novi Audi Q3 Sportback: križanec je postal agresiven

Novi Audi Q3 Sportback je odgovor iz Ingoldstadta na konkurenčna modela BMW X4 in Mercedes-Benz GLC Coupe – slednja sta namreč prepričala že kar nekaj kupcev, Audi pa se bo na prestol kaj hitro povzpel z novim modelom v svoji paleti križancev.

Poudarek na novem modelu križanca Audi Q3 Sportback je na njegovem zadku –, to je tista najbolj očitna stvar, ki jo prvo opazimo. Pri tem ne gre spregledati še agresivnejših bočnih linij, ki dajejo novi izvedenki Q3 še bolj športno-agresiven videz.

Zaradi padajoče strehe je Sportback optično precej daljši od avtomobila Audi Q3, čeprav je daljši za zgolj 16 mmnižji pa je za 29 mm, kar optično še dodatno razširi medosno razdaljo.
Da bi se agresivne stranske linije bolje ‘vklopile’ v celotno podobo avtomobila, so temu primerno oblikovali agresivnejši zadek – tako je Audi Q3 z novo izvedenko postal še bolj všečen, nova oblika pa bo kupcem zagotovo zanimivejša kot ‘klasični’ Audi Q3.

Pod pokrovom novega križanca Audi Q3 Sportback lahko pričakujemo enako ponudbo motorjev in pogonov kot pri modelu Q3. Kakšnih večjih sprememb ni za pričakovati, sicer bodo znane ob prihodu na slovenski trg – tega lahko pričakujemo proti koncu letošnjega leta.

Galerija: Audi Q3 Sportback

Dodatne Informacije

Več informacij:
audi.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!