fbpx

Novo leto novi začetki, nove zaobljube in novi cilji

Foto: Samsung

Začnite ga z novim izjemnim pametnim telefonom, ki bo vaš zvest sopotnik ob osvajanju zastavljenih ciljev, hkrati pa bo hranil vse spomine v obliki čudovitih fotografij in videoposnetkov najvišje kakovosti.

Samsung Galaxy S21 FE 5G je telefon, ki ga odlikuje privlačen dizajn, visoka zmogljivost, vrhunski fotoaparat in brezhibna povezljivost – vse to so že priljubljene lastnosti serije pametnih telefonov Galaxy S21, ki jih S21 FE 5G še nadgrajuje. Je telefon, ki navdušuje najzahtevnejše uporabnike in jim ponuja možnosti, da izboljšajo svoje življenje in vse, kar počnejo. Uporaba telefona je enostavna, hitra in zabavna.

Foto: Samsung

Fotografije, ki vam jih bodo zavidali tudi profesionalni fotografi

Serija Samsung Galaxy S21 je znana po izjemno zmogljivih kamerah. Novi Galaxy S21 FE 5G pa je opremljen z enako profesionalno nastavitvijo, ki se uporablja za zajemanje najbolj živih fotografij na svetu. Tako boste lahko vse spomine, ki jih boste ustvarili v letu, ki se je pravkar začelo, shranili v čudovitih posnetkih in za vedno. Tudi nočne, saj ima telefon ima tudi izboljšano funkcijo nočnega načina fotografiranja v primerjavi s predhodnim modelom Galaxy S20 FE.
Zdaj lahko naredite čudovite fotografije pri šibki svetlobi, fotografije prijateljev v večernih urah bodo jasnejše tudi v temnejših pogojih.
Na telefonu so kar štiri kamere. 12 MP Ultra široka kamera, 12 MP Širokokotna kamera in 8 MP Telefoto kamera nameščene na hrbtni strani, spredaj pa se telefon ponaša z izjemno zmogljivo selfie kamero, ki zagotavlja kar 32 MP. Popolnost lahko še izboljšate s preprostim urejanjem fotografije, z izboljšanimi zmogljivostmi AI Face Restoration pa boste izgledali kar najbolje.

Foto: Samsung

Telefon, ki se vam prilagodi kot kameleon

Novo leto, nove barve. Samsung Galaxy S21 FE 5G je na voljo v treh čudovitih odtenkih, da še lažje izrazite svoj stil – barva sivke, bela in grafitna. Vse barve vključujejo matiran učinek in dajejo zamegljen videz. Ikonični dizajn serije še vedno zaokroža okvir Contour-Cut, ki se brezhibno poveže z ohišjem kamere in tako doda eleganten in enoten videz. Ker pa ni pomembna le zunanjost telefona, novi operacijski sistem One UI 4 omogoča visoko personalizacijo zaslonov, ikon, obvestil, ozadji in drugih elementov, ki jih odslej lahko oblikujete povsem po svoji meri in prilagodite svojemu unikatnemu stilu.

Foto: Samsung

Z vami od jutra do večera

Priznajmo si, da si življenja brez pametnega telefona ne predstavljamo več. S telefonom se zbudimo, saj ga večina uporablja kot budilko. Med jutranjo kavo prebiramo sporočila in novice. Z nami je na poti, omogoča nam visoko kakovostne video-klice, sestanki od doma tako niso več težava. Spremlja nas na popoldanski rekreaciji ali relaksaciji, zvečer pa si privoščimo serijo ali kako drugo zabavno vsebino kar v postelji. Zato od njega pričakujemo kar najboljše, predvsem pa baterijo, ki bo vse to zmogla. S21 FE 5G vas ne bo razočaral – ne pri delu, ne pri zabavi. Najhitrejši čip doslej bo zagotovil, da bo telefon odziven in hiter, 4500-miliamperurna baterija, skupaj z energetsko učinkovitim zaslonom in procesorjem, pa bo zagotavljala delovanje ves dan, tudi v omrežju 5G. Tako boste z njim lahko opravili vse video klice, odgovorili na e-pošto, se podali na popoldansko rekreacijo in zvečer pogledali najljubšo serijo. Da bo izkušnja gledanja kar najpopolnejša, bo poskrbel 16,3 centimeterski dinamični AMOLED 2X zaslon, ki s tanjšimi robovi prinaša širši pogled, živahne barve in osvetlitev, tudi ob močnejši dnevni svetlobi. Poskrbel pa bo tudi za vaše utrujene oči in omilil škodljive učinke modre svetlobe ponoči, tako da lahko pogledate tudi več delov vaše serije zapored. Če se baterija slučajno izprazni še pred koncem napetega dela serije, pa skočite po prigrizek ali v kopalnico, baterija pa se bo s 25 W super hitrim polnjenjem v le pol ure napolnila za več kot 50 %.

Dodatne Informacije

samsung.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!