fbpx

HalfPrice Slovenija: priznane blagovne znamke po ugodnih cenah

HalfPrice prihaja v Slovenijo

Foto: HalfPrice

HalfPrice bo v prvi polovici tega leta razšoirila svoje poslovanje tudi v Slovenijo. Odprtje prodajalne v Ljubljani, katera bo ponujala široko paleto priznanih blagovnih znamk po ugodnih cenah, je predvideno v mesecu aprilu. 

HalfPrice je sodoben koncept prodajaln, ki ga je razvilo podjetje CCC in ponuja široko paleto izdelkov s popusti do  80%. Ponudba vključuje oblačila, obutev, modne dodatke, kozmetiko, hrano, igrače in opremo za dom. Zaslugo lahko pripišemo HalfPrice ekipi trgovcev in trendseterjev, ki sodelujejo z blagovnimi znamkami iz vsega sveta. Vsakodnevno iščejo nove trende in se pogajajo o ugodnih cenah.

Foto: HalfPrice

Paleta izdelkov v trgovinah HalfPrice se sproti dopolnjuje in se zelo hitro spreminja. »Značilnost naše verige je, da so številni izdelki na voljo samo kot posamezni artikli. Zato priporočamo reden obisk HalfPrice prodajaln. Trudimo se, da je naša ponudba čim bolj privlačna in raznolika. Upamo, da bo naš koncept pomagal osvojiti srca slovenskih “lovcev” na dobro ponudbo,« pravi Malwina Winter, podpredsednica za nabavo HalfPrice.

»Slovenski trg zelo dobro poznamo in razumemo – kot podjetje CCC smo tam prisotni že od leta 2013 izdelke nudimo v 17 prodajalnah in preko naše spletne platforme. Prav tako je v Sloveniji zelo obiskana spletna trgovina eobutev.si. Veselimo se, da jim bomo kmalu predstavili še eno edinstveno nakupovalno izkušnjo,« pravi Adam Holewa, izvršni direktor HalfPrice.

V Evropi je že približno 50 HalfPrice prodajaln. Koncept je na voljo na Poljskem, v Avstriji, na Češkem, Hrvaškem in Madžarskem. V prvi polovici letošnjega leta pa bo znamka HalfPrice vstopila še na slovenski trg.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!