fbpx

Obkrožite se s pravimi ljudmi, ki vas ne bodo izdali in bodo z vami tudi v težkih časih

Foto: Envato

Pravi ljudje vas ne bodo zapustili, ko bodo prišli težki časi. Ne bodo vas pustili, ko jih najbolj potrebujete. Ne bodo dovolili, da se sami prebijate skozi nevihte in orkane.

Ne bodo zbežali, ko jim boste pokazali svoja čustva. Ne bodo se ustrašili, ko bodo videli vaš pravi jaz. Ne bodo vas obsojali, če jim boste zaupali svoje največje strahove. Cenili bodo vašo ranljivost in odkritost. Tam bodo za vas. Tolažili vas bodo in poskušali narediti tisto, kar je za vas najboljše. Vedno bodo ob vas v dobrem in slabem.

Ljudi, ki jih pogrešate, in so vas prizadeli ali morda izdali ali odšli brez besed, ne potrebujete v svojem življenju. Ne potrebujete njihove negativnosti. Ne potrebujete dvomov, ki so vam jih poslali v misli. Ne potrebujete drame.

Če je nekdo izstopil iz vašega življenja, si ni zaslužil mesta v njem. Morda jih boste pogrešali, vendar resnično razmislite o tem, kako so ravnali z vami. Ali je smiselno pogrešati nekoga, ki vas je zapustil? Nekoga, ki bi ob prvem znaku težav raje zbežal, kot da bi ostal, da bi vam pomagal sestaviti razbite koščke?

Ko ste v družbi pravih ljudi, je življenje lepše. Foto: Andrea Piacquadio / Pexels

Morda se trenutno počutite žalostni, vendar boste brez njih zrasli. Brez njih boste srečnejši. Ne dovolite, da bi vas njihov odhod spravil v bolečino.

Sprejmite to, kar se je zgodilo, pojdite naprej brez njih. Niso vam bili namenjeni. Pojdite naprej. Boljše vam je brez njih in njihove začasne ali lažne ljubezni.

Če imate težave z zaupanjem zaradi tega, kar ste doživeli v preteklosti, se spomnite, da so sedaj ob vami pravi ljudje, tisti, ki vas ne bodo zapustili, ko bo prišel prvi prepir. Ne boste jih zlahka pregnali.

Pravi ljudje bodo skupaj z vami prestali vaše nevihte. Z vami se bodo pogovarjali o vaših občutkih. Poskušali vas bodo razveseliti. Potrudili se bodo, da vam pomagajo prebroditi vašo bolečino, ker ste vredni vsake sekunde, ki jo preživijo z vami.

Prava oseba bo vam zaupala, kakor boste zaupali vi njej. Sreča je v majhnih stvareh, objemu, nasmehu, komunikaciji!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!