fbpx

Pa smo ga dočakali: napovednik filma Spider-Man: No way home

Prihaja film Spider-Man: No way home

Foto: Sony Pictures
Zadnjič posodobljeno: :

Oboževalci serije filmov o enemu najbolj priljubljenih superjunakov se lahko razveselite: napovednik naslednjega dela je končno tukaj in znan je tudi datum, ko bo film prišel v kinodvorane. Prvi vtisi zagotavljajo, da znanstvena fantastika, nabita z akcijo, ne bo razočarala. Komaj čakamo!

Potem ko je v javnost prišel napovednik novega filma o Spider-Manu, ga je sedaj Sony Pictures izdal še uradno. In kot vse kaže, bomo nad filmom vse prej kot razočarani.

Spider-Man: No way home je tretji po vrsti med filmi o Spider-Manu in spada med filme, ki se dogajajo v Marvelovem svetu. Je nadaljevanje filma Spider-Man: Daleč od doma, ki je v kinodvorane prišel leta 2019. Spomnimo se: identiteta Petra Parkerja je sedaj razkrita zaradi Mysteria in Parkerjevo življenje in sloves sta obrnjena na glavo. Njegovo edino upanje je Sorcerer Supreme, toda ta pomoč ne bo prišla brez posledic.

Foto: Sony Images

Igralska zasedba je zopet vrhunska – kot Peter Parker nastopa Tom Holland, kot MJ pa Zendaya. V filmu igrajo še Alfred Molina, Willem Dafoe, Marisa Tomei, Angourie Rice, Benedict Cumberbatch in Jacob Batalon. Film je režiral Jon Watts.

Napovednik je v dobrem tednu dni zbral več kot 60 milijonov ogledov, film pa v kinodvorane pride 17. decembra. Komaj čakamo!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!