Villa Ambienta: prestižna vila nedaleč od Rovinja

Foto: Booking.com
Zadnjič posodobljeno: :

V srcu Istre se skriva glamurozna vila s kar sedmimi spalnicami.

Villa Ambienta je luksuz v pravem pomenu besede. Ponaša se z izbranimi materiali in okusnim dekorjem, za piko na i pa poskrbijo bazen, masažna kad in miza za biljard. Prav ste slišali! Villa je opremljena z vsem, kar potrebujete za zabaven in uživaški oddih s prijatelji ali bližnjimi. V njej se lahko udobno namesti do 14 gostov, ki bivajo v sedmih kraljevsko opremljenih spalnicah.

Bivalni prostori so opremljeni v lesu in kamnu, ter združujejo videz sodobnega in udobne podeželske hišice. Gostom je na voljo vse, kar za pravo razvajanje potrebujejo. Na voljo je prostorna kuhinja, ki bo navdušila ljubitelje kuhanja, v sklopu namestitve pa so tudi otroško igrišče, savna, masažna kad, bazen, miza za ročni nogomet in kopica drugih pripomočkov.

Gostom ponujajo tudi izposojo koles, da si ogledajo vasico Bonasini in okoliške kraje, če bi bilo 850 m2, koliko obsega vila, premalo za preživljanje prostega časa. V okolici se nahaja vrsta doživetij, obala in slikoviti Rovinj pa sta le kratko vožnjo z avtomobilom stran.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!