fbpx

Formasina Villas: unikaten koncept dveh vil v Istri

Foto: Booking.com

V Funtani se nahaja čudovit dizajnerski kompleks dveh vil Formasina Villas, ki obljublja luksuzni intimni oddih v Istri.

Ste že slišali za Vilo Mandolato in Vilo Sepero? Dve naravnost čudoviti stvaritvi v istrski Funtani, ki slovita po modernem oblikovalskem slogu in brezmejnemu hedonizmu. Obe vili povezuje oblikovalska zasnova, ki temelji na moderni opremi in belini, kljub konceptu pa sta ohranili unikaten karakter. V Vili Mandolata se belina dopolnjuje z odtenki modre, v Vili Seperi pa s toplimi zemeljskimi toni.

Obe vili se lahko pohvalita s prostranima terasama, ki omogočata bivanje na prostem v toplih mesecih. Na terasi so udobni ležalniki in stoli, kot nalašč za dolge poletne večere in druženja. Ob terasi se lesketa bazen, v katerem lahko brezskrbno zaplavate, medtem ko vonjate čudovito sredozemsko rastje, nasajeno na vrtu.

Če vam je ljubše namakanje v morju, vas bo presenetila bližina plaže, v neposredni bližini je tudi trgovina. Obe vili se pohvalita z dvema spalnicama in lahko namestita 4 osebe. V pritličju najdete tudi dobro opremljeno kuhinjo, jedilnico in dnevni prostor.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!