fbpx

Modni oblikovalec David Hojnik odprl Atelier DH fashion v Mariboru

Foto: Marko Pigac
Zadnjič posodobljeno: :

Prodoren slovenski modni oblikovalec David Hojnik je svojo zgodbo modnega ustvarjanja znamke DH fashion nadgradil z novim kreativnim prostorom, namenjenim prezentaciji in prodaji svojih unikatnih kreacij, ki ga je poimenoval Atelier DH fashion.


Maribor pa je dobil modni atelje, ki se ga ne bi sramovala nobena modna prestolnica po svetu. Vrata je odprl Atelier DH Fashion, s katerim je David Hojnik, eden najbolj iskanih in prodornih slovenskih modnih oblikovalcev močno nadgradil svojo zgodbo.

Foto: Marko Pigac

Stilsko dovršen Atelier je razdeljen v tri povezane sklope. Prvi, “showroom” trgovinski del, je prostor poln “ready to wear” kolekcij, ki se bodo tedensko osveževale, kjer bo zmeraj na voljo stilist ali stilistka za osebno svetovanje. Ateljejski del je namenjen strankam za izdelavo unikatnih kreacij po meri, po posvetu z oblikovalcem v udobnem, intimnem ambientu ob kavi. Tretji, kreativni del, pa je tisti, v katerem kreacije nastajajo.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!