Obljubila sem si, da bom takšna ženska

Zadnjič posodobljeno: :

Sem nekdo, ki te bo ljubil, a le tedaj, ko bova oba pripravljena na ljubezen.

Ne bom sedela in čakala ali skočila v objem prve osebe, ki pokaže zanimanje zame. Nisem nekdo, ki bi iskal ljubezen. Nisem tip ženske, ki bi se zadovoljila z manj, kot si zaslužim. Nisem nekdo, ki se boji biti sam.

Sem ženska, ki bo ljubila iz srca, ko bo spoznala pravo osebo. Nekdo, ki bo skrbel zate, te presenetil in ti dal vedeti, koliko mu pomeniš.

Sem takšna ženska, ki vedno želi ljubiti globoko. Rada bi spoznala vse tvoje prednosti in slabosti. Kakšen je tvoj najljubši način preživljanja prostega časa in kaj rad počneš v deževnih dneh. Želim spoznati, kako te je preteklost oblikovala v to, kdo in kar si danes. Želim si, da mi zaupaš vsako malenkost o sebi, da bom lahko ljubila vsak krhki delček tebe.

Sem pa tudi ženska, ki se zavzema zase. Ne bom ti dovolila, da se igraš z menoj. Ne bom ti dovolila, da hodiš po meni. Vem, koliko sem vredna in ne dovolim, da z menoj ravnaš drugače. Ne boš mi govoril, kaj lahko in kaj ne smem narediti.

Sovražim vse in vsakogar, ki me skuša nadzirati ali omalovaževati. Ne skrivaj me, ker nisem nekdo, ki bi se skrival v ozadju. Če sva eno, bom zraven tebe, ob tvoji strani. Želim iti z roko v roki s teboj, skozi vse lahkotne in težke korake življenja.

Sem ženska, ki se zavzema zase.
Sem ženska, ki se zavzema zase.

Stala ti bom ob strani, ko se bodo stvari zaostrile. Podprla te bom, ko ne boš vedel, ali zmoreš, kar ti življenje meče na pot. Nikoli ne boš dvomil ali sem tam zate, ker vedno bom.

Vedno te bom spodbujala in potiskala naprej. Pomagala, da si boš prizadeval biti najboljša različica sebe, da uresničiš svoj polni potencial. Ne bom ti pustila, da sediš na stranskem tiru.

Želim, da veš, kako močan si, kako dober si. Želim si, da ljubiš sam sebe tako, kakor te bom ljubila jaz in da si sam sebi najboljši izziv.

Želim si, da se soočiš s svojimi strahovi. Ves čas bom s teboj, saj vem, kako težko je in kaj lahko s tem pridobiš. Kako zrasteš, ko si dovoliš pogledati svoje strahove naravnost v obraz in jih raziščeš. Tam bom.

Sem takšna, kakršna sem. Nisem nekdo, ki bi se spremenil le zato, da bi ugodil nekomu drugemu. Ne bom se nosila lažnega nasmeha, če vse v moji notranjosti joče. Ne bom lagala ali skrivala za molkom, vedno ti bom povedala, kaj mislim in se bom o vsem želela pogovoriti s teboj.

Ljubila te bom z vsem kar sem, z vsakim atomom mojega telesa, ampak ne bom prenašala tvojega slabega obnašanja. Če me ne boš spoštoval, ignoriral, se lagal, dvignil roko name …  bom odšla.

Takšna sem!

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To je 6 ključnih spoznanj srečnih parov