fbpx

Obrazna joga: 3 vaje za manj gub in vitkejši izgled obraza

Foto: Envato

Tehnika, ki naravno spodbuja lepoto in mladost! Potrebujete le 5 minut! Zakaj ne bi trenirali obraznih mišic, ki jih je, kar 57, in si pomagali z obrazno jogo, pri prekrivanju gubic ali majhnih nepravilnosti ter si izboljšali počutje? Obrazna joga pomaga dvigniti obrazne mišice na svoje mesto!

Obrazna joga je naraven način, s katerim si zagotovite dolgotrajen videz učvrščene, napete in mladostne kože z manj opaznimi gubicami.

Je trening obraznih mišic. Na obrazu imamo 57 mišic in z obrazno jogo, krepimo tudi mišice vratu in dekolteja. Z redno in pravilno izvedeno vadbo te mišice dvignemo in polnimo, gladimo gube, dvigujemo povešene veke in ustne kotičke, dvigujemo upadle ličnice, odpravljamo podbradek.

Če želite oblikovati svoj obraz in učvrstiti obrazne mišice, poskusite izvajati 3 preproste vaje joge asane.

Poleg tega, da pozitivno vpliva na kožo in videz, je joga obraza zabavna, sproščujoča, pomaga proti stresu in odlično vpliva na razpoloženje.

Inštruktorica obrazne joge Mansi Gulati poudarja, da je eno najtežjih področij za hujšanje – obraz. Njene vaje, ki naredijo obraz vitkejši, pa si je ogledalo skoraj 2 milijona ljudi.

Vaje morate izvajati vsak dan in vam ne bo vzelo več kot 5 minut. Predvajajte pomirjujočo meditativno glasbo, udobno se usedite v najbolj udoben kotiček vašega doma in naredite te 3 vaje.

Vsako jutro ali večer jih lahko vadite tudi pred ogledalom.

Kako potekajo vaje, si oglejte v spodnjem videu!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!