Odsev – optične prevare, ki vam bodo odpihnile možgane

Refleksije

Nedavno je svet obnorela fotografija z odsevov v vodi, ki človeka popolnoma zaveda. Kar se zdi kot pravljična nočna fotografija, so v resnici 'zgolj' gore, jezero, pesek in gramoz na vodni gladini. Ob tej priložnosti smo se ozrli še k drugim fotografijam, na katerih odsev igra ključno vlogo in se spretno poigrava z našim umom. Oglejte si te neverjetne in izključno naravne optične prevare.

Eden od najboljših načinov za ustvarjanje surrealističnih posnetkov je motiv z odsevom (v vodi, na steklu …). Na ta način se lahko poigramo s človeškimi možgani, ki potrebujejo kar nekaj časa, da dojamejo ‘resnico’.

PREBERITE ŠE: Imate umazane misli? Kaj vidite na fotografiji?

Nočna ali dnevna fotografija tihožitja?
Nočna ali dnevna fotografija tihožitja?

O čem točno govorimo, boste spoznali v spodnji galeriji, v kateri smo zbrali fotografije, ki na podlagi refleksije ustvarjajo neverjetne optične prevare. Te vam bodo dobesedno odpihnile možgane!

Galerija – refleksije, ki ustvarjajo optične iluzije:

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
“Slabi ljudje se maščujejo. Močni ljudje odpuščajo. Inteligentni ljudje ignorirajo.” Ti Einsteinovi citati bodo spremenili vaše razmišljanje!