fbpx

Okay.si: etična trgovina s trajnostnimi izdelki, ki je OKAY za VSE!

Nadja in Sandra sta sestri, ki naravnost obožujeta naravo in vse njene prebivalce. Dokumetarec Zemlja – naš dom ju je spodbudil h konkretnejši spremembi življenja in k odprtu trgovinice, ki združuje ljudi s skupnim ciljem – boljša prihodnost in etični ter trajnostni izdelki. Tako se je rodila trgovinica Okay.si, OKAY za VSE, za naravo, za živali, za prihodnost vseh nas, ki prebivamo na tem planetu.

Znamka Okay.si združuje izdelke za celotno družino, ki so svetovno priznani, imajo certifikate ter so trajnostno zasnovani in etično proizvedeni.

Kaj pomeni trajnostni izdelki? To so vsi izdelki, ki od pridobivanja surovin, skozi proizvodnjo in do reciklaže, predstavljajo prednosti za okolje, družbo in gospodarstvo, obenem pa varujejo zdravje ljudi, živali in naravo.

PREBERITE ŠE: Okay.si: Prva etična trgovina z izključno trajnostnimi izdelki

Prav iz tega razloga sta sestri Nadja in Sandra odprli spletno trgovinico Okay.si, kjer prodajata samo izdelke, ki so trajnostno in etično zasnovani, uporabljajo reciklirane materiale, so biorazgradljivi, niso testirani na živalih ter so OKAY za VSE.
Poleg trgovine, se jima je porodila tudi ideja o Izmenjevalnici. To je portal, kjer lahko kdorkoli brezplačno objavi, izmenja ali podari stvari, ki se mu nabirajo doma in jih sam ne potrebuje več, komu drugemu pa bi prišle še kako prav, medtem pa tudi sam med drugimi objavljenimi stvarmi morda najde kaj, kar potrebuje.

V fotogaleriji si lahko ogledamo nekaj izdelkov, ki jih lahko kupimo v trgovini Okay.si.

Dodatne Informacije

Več informacij: 
okay.si

Telefon: 070/770-356
E-pošta: info@okay.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.