fbpx

OLA Opatija – romantični apartma za pobeg v hrvaški Monako

Ola Opatija

Opatija, nekdaj poletna residenca Avstro-Ogrske gospode, danes sije v popolnem sijaju in je eno tistih mest na hrvaški obali, ki jih je zares vredno obiskati. S plažnimi klubi, dobrimi restavracijami ter tudi takšnimi apartmaji enostavno navdušuje.

V letošnjem letu je pomembno, da smo v bližini naše ljube države in prav zato se zdi Opatija sanjska destinacija, ki jo Slovenci vse prevečkrat spregledamo. V njej pa se skirvajo biseri, kot je apartma Ola Opatija, ki zasije v vsem sijaju tega čudovitega kraja.

Ola Opatija
Ola Opatija

Nastanitev OLA Opatija Luxury Apartments se nahaja 450 metrov od Hrvaške ulice slavnih in 500 metrov od plaže Slatina ter avtobusne postaje Opatija. Ponuja praktično vse kar si lahko zamislite, predvsem pa čarobne poglede na to čudovito letovišče. Apartma vključuje kar dve spalnici, dnevno sobo, popolnoma opremljeno kuhinjo s pomivalnim strojem in dve kopalnici s prho. Tako je namenjen večji družini ali dvema paroma. Seveda ne manjka kakovostni WiFi in klimatizacija, kot tudi vse ostale malenkosti za kakovostno preživljanje dopusta.

Interier je romantično modernistični z enostavnimi, a učinkovitimi detajli. Ker so stvari tako zelo uravnotežene, pa deluje izjemno harmonično.

Galerija: Ola opatija

Dodatne Informacije

Rezervacija:
booking.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!