One & Only Portonovi: v Črni Gori se je odprlo eno najlepših letovišč na svetu

Foto: Booking
Zadnjič posodobljeno: :

Letovišče One & Only Portonovi bo prve goste v osrčju Boke Kotorske začelo sprejemati 1. maja letos.

Hotelska veriga One & Only je sinonim za razkošje in tisto najboljše, kar lahko zahtevate od bivanja v letovišču. Njihovi hoteli, letovišča in vile se nahajajo na najlepših lokacijah na svetu, skrbno izbranih krajih, kjer se združi vse, kar sestavlja filozofijo hotelske verige One & Only. Od Maldivov, Mauritiusa, Cape Towna do Mehike in Dubaja, destinacije teh hotelov so resnično osupljive. Eno njihovih najnovejših lokacij pa lahko najdete precej bližje nam, natančneje v Črni gori.

One & Only Portonovi se nahaja v obalnem mestu Hercegnovi, na svojih skoraj 250 tisoč kvadratnih metrih pa ponuja vse, kar gostje rabijo za res sproščujoč dopust: hotelske objekte in vile, čudovite plaže, bazene, bare in wellness.

Letovišče bo gostom poleg luksuzni sob ponudilo tudi dve zasebni vili (trosobno in dvosobno), ki se nahajata na svojem zemljišču ter se ponašata z zasebnim bazenom in bazenom za hidroterapijo s šestimi masažnimi postajami. Gostje, ki bodo bivali v teh vilah, bodo imeli na voljo butlerja in kuharja. Nekaj luksuznih objektov s tremi in štirimi spalnicami bo na voljo za nakup, zasebne nastanitve pa bodo imele dostop do lastne peščene plaže in pomola, prav tako bodo imele svoje bazene in zasebna notranja dvorišča.

Med bivanjem bodo lahko vsi gostje uporabljali SPA in wellness, kot sta notranji bazen in masažna kad, ali pa se razvajali na kakšni gastronomski točki – v italijanskih restavracijah Sabia Giorgio Locatelli in La Veranda, japonski restavraciji Tapasake ob bazenu in v baru Caminetti. Povsod lahko pričakujete vrhunsko ponudbo, sproščate pa se lahko tudi v skupnem salonu.

One & Only Portonovi odlikuje pravo razkošje.
Foto: Booking

One & Only Portonovi bo nudil tudi najem koles in avtomobilov, okolica pa je priljubljena za pohodništvo in kolesarjenje. V bližini je marina D-Marin Portonovi, nekaj najbolj znanih barov na plaži in slikovita promenada, kjer lahko uživate v pristni črnogorski ponudbi.

REZERVIRAJ ONE & ONLY PORTONOVI

Dodatne Informacije

Članek lahko vsebuje partnerske povezave.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Pomona: turistična kmetija za nepozabne počitnice