Oranda village: luksuzni apartmaji za razvajanje

Foto: booking.com

V Rogaški Slatini se nahajajo luksuzni apartmaji Oranda village, ki nudijo vse, kar za popolno razvajanje potrebujete.

Apartmaji Oranda village se pohvalijo s sodobno opremo, vrhunsko tehnologijo in estetskim interjerjem, v katerem je posebna skrb namenjena detajlom. Ob prihodu vas pričaka penina, razvajajo pa vas tudi z okusnim zajtrkom. Vaše brbončice bo ob kosilih in večerjah razvajal vaš osebni kuhar, lahko pa se kuhe lotite tudi sami in pripravite okusne jedi za svoje drage.

Vsak apartma se razprostira na 120 m2, ima dve spalnici, dve kopalnici in velik dnevni prostor s kaminom ter popolnoma opremljeno sodobno kuhinjo. Iz dnevnega prostora stopite na sončno teraso, kjer se vam ponujejo lepi razgledi na okoliško naravo. Posamični apartmaji svoje goste razvajajo tudi s savnami, spet drugi obljubljajo sproščujoče večere s penino ob kaminu.

Apartmaji se nahajajo v neposredni bližini Rogaške Slatine, znamenitega zdravilišča. V sklopu namestitve lahko najamete tudi kolesa in se z njimi zapeljete raziskovat okolico, če pa si želite obiskati katerega izmed tretmajev v bližnjem Medicinskem centru, vam v namestitvi pri tem z veseljem priskočijo na pomoč.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!