Osvežena mavrica Aladdin stekleničk

Končno smo jih dočakali. Osvežene stekleničke za vodo Aladdin namreč.

Dolgo časa smo čakali na novo kolekcijo stekleničk, ki so po svojem prihodu v mesto v trenutku preplavile delovne mize in šolske klopi ter se skrile v športne torbe in košare za piknik številnih zadovoljnih uporabnikov. Stekleničke ameriške blagovne znamke Aladdin namreč poskrbijo, da nas na delovnem mestu ali na poti nikoli ne ujame žeja ter nas vsakodnevno opomnijo, da je za dobro počutje potrebno spiti kakšen požirek vode več.

Vrhnji del stekleničk lahko z lahkoto odvijemo in v steklenico po želji dodamo sladko jagodo, sok kisle limone, osvežilno rezino kumare in hladno ledeno kocko. Steklenička, narejena iz zdravju prijazne plastike BPA, se neprodušno zapre in nikakor ne popušča. Že znani obliki stekleničk s prostornino 0,35 in 0,60 litra se je pridružila še 0,70-litrska steklenička z enostavnim enoročnim odpiranjem, kot nalašč za različne aktivnosti.

PREBERITE ŠE: 20 odbitih steklenic pijač

Najnovejša serija ličnih flašk obsega raznolik asortman zanimivih potiskov in živobarvnih pokrovčkov, ki skupaj tvorijo čudovito mavrico. Letošnje poletje bomo izbirali med čudovito lila, travnato zeleno, globoko modro, živahno oranžno in žareče rdečo. Katera bo tvoja?

V galeriji si izberi svojo stekleničko

Dodatne Informacije

Citypark, Šmartinska 152 g, Ljubljana
Podhod Plave Lagune, Dunajska 50, Ljubljana
Mercator center Ljubljana, Cesta ljubljanske brigade 32, Ljubljana
Europark Maribor, Pobreška cesta 18, Maribor
Mercator center Domžale, Cesta talcev 4, Domžale
Spletna trgovina: www.1001dar.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najlepše božične dekoracije 2020: za božično drevo, za dom, za mizo