Outlander 6×6 – šestkolesnik za največje terenske podvige

Šestkolesnik Outlander 6x6 za največje terenske podvige in za pomoč pri delu na terenu ponuja pravega plezalca čez "drn in strn".

Osnovne Informacije
Znamka

Can-am

Model

Outlander 6x6 ATV

Cena

10.000€

Pri delu ali preprosto pri raziskovanju narave je zelo pomembno uporabljati vozilo, ki je zmožno premagovati čim bolj težko prevozne terene. Ravno za takšne izzive so pri Can-Amu razvili šestkolesnik, katerega pogon je speljan na vseh šest koles, kar pomeni, da je oultander pravi plezalec čez “drn in strn”.

Foto: Can-am.brpscandinavia
Foto: Can-am.brpscandinavia

Z njim lahko uporabnik gazi po rečnih strugah, premaguje težke vzpone ali vozi po gosto poraščenih gozdovih. Večji uporabnosti vprid ima nad zadnjo osjo nameščeno platformo za prevoz tovora, na njo pa se lahko namesti različne module: od pokritih kesonov, do prekucnikov. Ob tem lahko z njim prevažate preko 375 kilogramov tovora, dvakrat toliko pa lahko outlander tudi vleče. Cene se pričnejo pri 10.000 evrih.

Več fotografij štirokolesnika si oglejte v galeriji

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!